Lepota

Čizme Dragane MIćalović su toliko savršene da ćete ih odmah poželeti, ali da li biste smeli da obučete OVAKO kratku suknju? (FOTO)

Modni izbori Dragane Mićalović posebni su i drugačiji

Čizme Dragane MIćalović su toliko savršene da ćete ih odmah poželeti, ali da li biste smeli da obučete OVAKO kratku suknju? (FOTO)

Kakva god da je zgoda u pitanju, medijski ispraćena ili ne, modni izbori Dragane Mićalović tema su o kojoj se kasnije danima govori. Mlađa sestra Slobode Mićalović obožava modu, vrlo posvećeno bira šta će za koju priliku odenuti, a izvajana figura doprinosi tome da joj sve što obuče stoji idealno. 

Pročitajate: Godinama je NJEGOVA, ali je to krila od javnosti! Dragana Mićalović sve priznala: MNOGO GA VOLIM (FOTO)

Ata Images

 

Modni izbori Dragane Mićalović najpre su komadi od kože ili teksasa, kaubojke ili patike, od čega mlada glumica vrlo retko odstupa. Naravno, kada su u pitanju premijere i te kako ona ume vrlo elegantno i sofisticirano da se obuče, ipak ako je pitate da li su joj draži glamurozni komadi ili pak nešto što može da se iskombinuje za više prilika radije će birati ovo drugo.

Pročitajte: Najlepše vesti stižu iz doma Dragane Mićalović! Glumica se raduje majčinstvu: Sin je, već se i ime zna (FOTO)

Ata Images

 

Džins i kožu u kombinaciji dramska umetnica odabrala je i nedavno za dnevnu žurku jedne kompanije, održane u Beton hali. Budući da je bilo reči o partiju na otvorenom prolećna poluteksas haljina, mrežaste čarape, oversize jakna, kožne čizme i torbica pokazale su se kao savršeni modni izbor.

Pročitajte: Sestre Mićalović lumpovale do zore: Dragana uz harominku i pečenje proslavila rođendan, pogledajte kako se Sloboda veseli FOTO

Ata Images

 

 

S obzirom na to da je svaki komad posebnog kroja, specifičan i unikatan sam za sebe, dok se odlično slaže i u navedenoj kombinaciji Dragana je privukla pažnju ostalih zvanica, a potom i šire javnosti, posebno mlađe populacije kojoj je ona uzor u svakom smislu.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading