Moda

Nijedna voditeljka nema ovakav stajling! Danijela Dimitrovska prvog radnog dana pokrenula modnu polemiku: Da li biste poneli ovakav blejzer?

Stajling Danijele Dimitrovske nije mogao proći nezapaženo

Nijedna voditeljka nema ovakav stajling! Danijela Dimitrovska prvog radnog dana pokrenula modnu polemiku: Da li biste poneli ovakav blejzer?

Stajling Danijele Dimitrovske oduševio gledaoce.

Supermodel Danijela Dimitrovska široj javnosti već dugi niz godina je poznata i posao pred kamerama nije joj stran, a od danas će široki auditorijum moći da je gleda u ulozi voditelja !Blic televizije" i nema sumnje da će "Jutro na Blic" osvojiti srca gledaoca.

Sa širokim osmehom na licu manekenka je jutros pozdravila publiku kraj malih ekrana, a izgled i savršen stajling Danijele Dimitrovske nisu mogli proći bez brojnih komplimenata.

Instagram

 

 

Kada se pojavila u jarko zelenom kompletu, Danijela je doslovno sve ostavila bez daha, a mnogi su složni u mišljenju i da je emisiju vodila kao da se već godinama bavi voditeljskim poslom.

Instagram

 

 

Stajling Danijele Dimitrovski, tačnije suknja i sako u istoj nijansi ispod kojeg je ponela belu klasičnu majicu ona je upotpunila puder roze salonkama na visoku potpeticu učinili su da izgleda zaista prelepo i nema ko nije prokomentarisao da nikad nije bolje izgledala, te da joj je nakon razvoda očito sve potaman. 

Pročitajte: Novi dečko Danijele Dimitrovske pokazao svoje pravo lice - Sad je jasno kako se ponaša prema njoj, evo šta joj je uradio pred svima (FOTO)

Inače, u prvoj emisiji koju je sa kolegom Ljubomirom Bulajićem vodila, Danijela je ugostila psihologa Aleksandra Kontića, kao i ronioca, dobrog poznavaloca morskog sveta i menadžera Javnog akvarijuma i tropikarijuma Branislava Jakovljevića koji u studio nisu došli sami već su poneli insekte i gmizavce od kojih se ljudi najviše boje.

Instagram

 

 

Našla se tu i iguana i tarantula, a lepoj Danijeli nije bilo baš prijatno, međutim ona je uspela da prevaziđe svoj strah te je čak iguanu uzela i u ruke.

Blic printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading