Celebrity News

Novi dečko Danijele Dimitrovske pokazao svoje pravo lice: Sad je jasno kako se ponaša prema njoj, evo šta joj je uradio pred svima (FOTO)

Novi dečko Danijele Dimitrovske magnet je za žene

Novi dečko Danijele Dimitrovske pokazao svoje pravo lice: Sad je jasno kako se ponaša prema njoj, evo šta joj je uradio pred svima (FOTO)

Magazin Story je pre nešto više od mesec dana ekskluzivno objavio da je novi dečko Danijele Dimitrovske ušao u život menekenke, koja je do prošle godine bila u braku sa Ognjenom Amidžićem.

 

Banja Luka Fest

 

 

Posle prvog zajedničkog javnog pojavljivanja pisanje Storija je i potvrđeno, a budući da od toga trena više nije bilo razloga za tajnovitost i skrivanje bivša Ognjenova izabranica i majka njegovog sina Matije odlučila je da se opusti, prepusti se i uživa u novoj romansi.

 

Pročitajte: NOVI DEČKO Danijele Dimitrovske je OVAJ POZNATI SPORTISTA! Otkrivamo detalje tajne romanse i prvu fotografiju, iznenadićete se

 

Da je ludo zaljubljena i to u bivšeg fudbalera Jevrema Kosnića Danijela je potvrdila i na Banja Luka Festu. Naime, sinoć je crvenim tepihom povodom otvaranja festivala prošetala upravo s Kosnićem, sa kojim se smestila u prvi red u publici i uživala u koncertu Marije Šerifović.

 

Banja Luka Fest

 

 

Dok je Marija pevala novi dečko Danijele Dimitrovske sve vreme je bivšu manekenku držao za ruku, sa njom razmenjivao nežne poglede što su fotoreporteri zabeležili.

Pročitajte: Prebolela Amidžića! NOVI DEČKO Danijele Dimitrovske je poznati fudbaler, evo o kome je reč FOTO

 

Posle razvoda i zahtevnog perioda oporavka Danijela je ponovo srećna. Pre par meseci ona je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da je za nju razvod bio poput male smrti, ali sada je sa patnjom gotovo. 

 

Banja Luka Fest

 

 

Sve upućuje na to da je Jevremu pošlo za rukom da joj rane zaleči, čemu svedoči i njen širok osmeh i fantastičan izgled.

 

Komentari (0)

Loading