Moda

Da li su ovo čizme ili pantalone? Dragana Mićalović šokirala izborom obuće (FOTO)

Čizme Dragane Mićalović odlično idu uz sve kombinacije

Da li su ovo čizme ili pantalone? Dragana Mićalović šokirala izborom obuće (FOTO)

Boško Karanović

Čizme Dragane Mićalović, generalno obuća mlade umetnice, vrlo često privlači pažnju medija, a potom i šire javnosti.

Dramska umetnica, koja se pre nego što je završila studije glume školovala da bude ekonomista, vrlo vešto barata modnim stilovima, što je svojevremeno pohvalio i pokojni dizajner Saša Vidić.

Pročitajte: 4 gracije - Sestre Mićalović u provodu sa mamom, Milica im ukrala šou (FOTO)

Ipak, i on je tada imao zamerku na Draganinu obuću koja, kako je tada istakao, uglavnom štrči od celokupne odevne kombinacije, dajući osnova da se o tome piše i priča.

Boško Karanović

 

Razumeo je Saša šta je mlađa sestra Slobode Mićalović naumila, te joj je stoga praštao na pogrešnom odabiru, recimo, bež potpetica, a pitanje je šta bi sada rekao za čizme Dragane Mićalović.

Na prvi pogled one su obične crne, kožne ipak kada se malo bolje u njih zagledate, videćete da je zapravo reč o vrlo specifičnom komadu.

Boško Karanović

 

Reč je o čizmama sa visokom petom, špicastog oblika koje poseduju širi deo kod listova, te deluju kao nastavak pantalona.

Da je obukla crne farmerke, verovatno bi tako mnogima i izgledalo, ipak ona je napravila štos i odabrala sivkasti džins, dok je sve upotpunila crnom jaknicom i bluzom.

Pročitajte: Ona je i dalje sama, a on sedam godina ljubi lepu Brazilku - Zbog ovoga se raspala veza Marka Đokovića i Dragane Mićalović

Po mišljenju glumičinih fanova ovo je pun pogodak, a glavnu ulogu u celokupnom utisku očigledno su odigrale čizme koje se dokazano mogu nositi uz sve odevne kombinacije, suknje, mini-haljine, pantalone pa i farmerke.

Boško Karanović

 

Čizme koje dobrim delo podsećaju na vojničke glavni su hit u svetu, a neosporno je da Dragana sve više prati trendove i primenjuje ih, kao i savete koje čuje od modnih stručnjaka.

Stajling joj je ovoga puta za deset. Šta vi mislite?

Komentari (0)

Loading