Moda

Ovako treba da izgleda žena u petoj deceniji! Ana Štajdohar se skinula u bikini pa zadala zadatak mnogo mlađim koleginicama (FOTO)

Kupaći Ane Štajdohar tema je medija i javnosti

Ovako treba da izgleda žena u petoj deceniji! Ana Štajdohar se skinula u bikini pa zadala zadatak mnogo mlađim koleginicama (FOTO)

Mirko Tabašević

Kupaći Ane Štajdohar zapalio je mreže, najpre zbog toga što je u pitanju bikini, zatim zbog prekrasne štampe a naposletku i zbog činjenice da pevačici stoji kao da je tek sišla sa piste, recimo, Nedelje mode u Parizu.

Nije tajna da supruga saksofoniste Nikole Demonje i mama dvoje mališana Nie i Lava veoma vodi računa o svom izgledu.

Pročitajte: Ćerka Ane Štajdohar i Nikole Demonje odlučila čime želi da se bavi - Roditelji strepe ali ne mogu ništa (FOTO)

Pazi kako se hrani, trenira svakodnevno makar po 15 minuta, dok istovremeno ona na sceni prilikom nastupa gubi dosta energije.

Muzika je nadahnjuje, porodica ispunjava, a briga o sebi i sopstvenom fizičkom i psihičkom zdravlju postalala joj je jedna od najvažnijih stavki u životu.

 

 

Ana je svojevremeno ispričala kako se borila sa nekom vrstom anksioznosti, ali da je uz pomoć stručnjaka sve uspela da prevaziđe.

Ljubav supruga i dece tome je takođe doprinela, kao i promena lokacije.

Za početak, Ana i Demonja preselili su se iz Učiteljskog naselja na Zvezdaru u penthaus koji im je dao više prostora.

S druge strane, bračni par potrudio se da svoj odnos stavi u fokus te povremeno ume malo sa decom, malo bez dece da otputuje negde.

 

 

Prošle godine oni su se divno zabavili na jahti u Italiji, ove godine odabrali su Dubai.

Pevačica se pohvalila setom slika na kojima je osim divnog hotelskog kompleksa, tikrizne prozirne vode do izražaja došao i kupaći Ane Štajdohar.

Pročitajte: Ko je zgodni glumac u čijem društvu je Ana Štajdohar došla na Story Celebrities Only powered by Somersby party? (FOTO)

Zeleno-plavi bikini zapalo je društvene mreže, a sve zbog donjeg dela koji je malen.

instagram/anastajdohar

 

Budući da pop zvezdi stoji fenomenalno, niko tu nije video ništa degutantno, naprotiv, svi su pohvalili njen izgled, s obzirom na dva porođaja i činjenicu da je zakoračila u petu deceniju života.

 

Komentari (0)

Loading