Promo

Yaemina Beauty – gde god da si ti: Cela kolekcija kozmetike Emine Jahović dostupna je online na Shoppster.com!

Makeup brend YAEMINA BEAUTY, koji je osvojio Srbiju, Crnu Goru i Tursku, zaista je tamo – gde god da si ti i to po 20 odsto nižoj ceni do 31. oktobra. Zahvaljujući Shoppster.com, cela kolekcija kozmetike koju je osmislila i kreirala Emina Jahović dostupna vam je – gde god da ste. Možete da je poručite od kuće, iz kancelarije, prevoza, parka ili dok pijete kafu s drugaricom.

Yaemina Beauty – gde god da si ti: Cela kolekcija kozmetike Emine Jahović dostupna je online na Shoppster.com!

Promo

Nakon uspešnih prvih godinu dana postojanja svog beauty brenda, Emina je želela da njena kozmetika bude dostupna baš svim ženama u Srbiji – i zato se odlučila za saradnju s najvećom online i TV prodavnicom u regionu Shoppster.com. 

YAEMINA BEAUTY brend ističe i naglašava lepotu svake moderne žene koja odiše samopouzdanjem i harizmom. Proizvodi koje je lično kreirala Emina Jahović, uz pomoć vrhunskih svetskih beauty konsultanata, većinom su proizvedeni u Italiji. U pitanju je čak 55 različitih proizvoda za šminku najvišeg kvaliteta i to u 16 kategorija. Make up kolekciju Needed, pored visokog kvaliteta, karakteriše i praktičnost, trajnost i dostupnost proizvoda, a ono što ga čini još kvalitetnijim i poželjnijim je što su gotovo svi proizvodi veganskog porekla.

“Posle ogromnog uspeha koji je brend YAEMINA BEAUTY postigao u Srbiji, Turskoj i Crnoj Gori, gde je prepoznat i kao omiljen među ženama za svakodnevnu šminku, ali i među profesionalnim šminkerima, presrećna sam što će moja kozmetika konačno biti dostupna svim ženama zahvaljujući Shoppster.com, integrisanoj online i TV platformi. Izabrali smo najbolje sastojke, najvišeg kvaliteta i pobrinuli se da svaki proizvod bude dugotrajan i da daje profesionalne rezultate, ali da bude jednostavan za upotrebu. Verujem da velika posvećenost poslu i vredan rad uvek vode do ostvarenja biznis ideja i ciljeva, kao i kvalitetne saradnje kao što je ova, sa jednim važnim ciljem – da svim ženama ponudi potrebne, a luksuzne proizvode po pristupačnim cenama,” istakla je Emina Jahović.

Integrisana web i tv platforma Shoppster.com, koja je trenutno prisutna na tržištima Srbije i Slovenije, a uskoro će biti i širom regiona, nudi jedinstveno iskustvo kupovine i najsavremeniji model online trgovine, kojim se izdvaja ne samo u regionu, već može stati rame uz rame sa svetskim e-commerce platformama. Za godinu dana od kako platforma postoji, Shoppster je postao neizostavno mesto za kupovinu sa ponudom od preko 150.000 proizvoda i više od 2.500 brendova u svakom trenutku. 

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading