Promo

Da li je strah toliko strašan? Serijal motivacionih predavanja u UŠĆE Shopping Center-u

Da li je strah toliko strašan? Serijal motivacionih predavanja u UŠĆE Shopping Center-u

Jedan od naših najpoznatijih Jutjubera Milan Inić Yasserstain će u četvrtak 6. jula od 20h održati motivaciono predavanje na temu "Da li je strah toliko strašan“. Predavanje se realizuje u okviru projekta "Lepo mi je, jer tako želim“ koji organizuju UŠĆE Shopping Center i Centar za lični razvoj "Lepo mi je“.

Ovaj mladi Jutjuber kog prati pola miliona pratilaca, kroz svoj kanal komičnim, zabavnim i edukativnim skečevima približava deci i mladima razne načine i stilove življenja. Bavi se volonterskim i humanitarnim radom i učestvuje u brojnim akcijama čiji je cilj podizanje svesti mladih o različitim važnim društvenim temama. Godine 2015. proglašen je i za mladog heroja.

U okviru projekta "Lepo mi je, jer tako želim“ posetioci UŠĆA su već imali priliku da čuju Marinu Maljković i Zoricu Tomić, koje su svojim predavanjima ne samo oduševile prisutne, već i uspostavile odličnu interekciju sa publikom koja se aktivno uključila u diskusiju.

Do kraja godine, u ulozi predavača će se naći pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo, glumac Nebojša Glogovac i grafički dizajner Slavimir Stojanović Futro.

Karte za predavanja posetioci mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

Autor: Story.rs
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading