Promo

Zašto je leto pravo vreme za kupovinu novog auta?

Zašto je leto pravo vreme za kupovinu novog auta?

story

U novom i sigurnom automobilu nećete brinuti o mogućim kvarovima i bezbednosti vaše porodice. Automobil koji će vam omogućiti sve to, a i mnogo više, ovoga leta možete dobiti po osetno nižoj ceni.

Od 15. juna u Grand Motorsovoj i mreži Fordovih ovlašćenih prodajno-servisnih centara kupci imaju priliku da na godišnji odmor krenu u novom automobilu Kuga. Šlag na torti tokom ove letnje prodajne kampanje je i poklon uz sve pakete opreme za model Kuga: pet godina besplatnog redovnog održavanja ili krovni nosači sa krovnim prtljažnikom.

Uzbuđenje pred putovanje dodatno će vam začiniti novo vozilo, vodeći vas kroz sve avanture koje odmor nosi sa sobom, a evo i zbog čega:

1. Osećaj slobode

Nijedan drugi vid putovanja ne pruža vam toliki stepen slobode, upravljanja sopstvenim vremenom i rutom kretanja. Za sve koji uživaju u putovanju, osećaju slobode koji pružaju novi predeli, panorama krov sa funkcijom otvaranja prava je stvar. U novom automobilu Kuga ne morate da brinete o zagrevanja vozila, jer vas štiti premaz koji reflektuje sunčevu svetlost i sprečava zagrevanje, a u trenucima u kojima vam je potreban odmor ili privatnost tu je i integrisani automatski poklopac.

2. Otkrivanje novih predela

Na putu do vaše destinacije otkrićete mnoge skrivene lepote, često van domašaja prosečnog turiste. Izolovana sela, divlje plaže i uvale, toliko je neočekivanih mesta koja će vam oduzeti dah ako samo malo skrenete sa puta. Integrisana navigacija u novoj Kugi, vodiće vas do željenog odredišta. Gde god da ste se zaputili ili zalutali, ovaj satelitski navigacioni sistem sa DAB audiom, tu je da vam pomogne. Informacije o trenutnim uslovim saobraćaja, procena vremena dolaska, prilagođavanje brzine, a sve u cilju precizne procene vremena dolaska na željenu destinaciju. Korisno, zar ne?!

3. Investiranje u uspomene

Trenuci sa porodicom nemaju cenu i zato ih treba sačuvati od zaborava. Vaš porodični album postaće bogatiji za sve te predivne fotografije usputnih krajolika, zalazaka sunca i osmeha na licima vaših najdražih.

4. Pauza gde god poželite

Kad se umorite, zastanite i popijte kafu sa pogledom na more ili isprobajte lokalne specijalitete u živopisnoj taverni na putu.

5. Bez gledanja na sat

Kada putujete automobilom ne postoji pritisak programa putovanja. Putujete sopstvenim ritmom i sami odlučujete da li ćete se negde zadržati par sati ili dana.

6. Dobra zabava

Pojačajte omiljenu pesmu na novom radiju sa savršenim zvukom i prepustite se uživanju, jer odmor tome i služi.

7. Vožnja bez jutarnjeg špica

Isprobajte sve čari novog četvorotočkaša na otvorenom putu, bez gradske gužve i jurnjave na sastanke.

8. Komfor i udobnost

U prostranom enterijeru novog automobila kolena vam neće biti blokirana sedištem putnika koji spava ispred vas.
Dvozonska digitalna klima u novoj Kugi, pruža mogućnost podešavanja temperature kako za vas, tako i za vašeg saputnika. Ova opcija omogućiće vam podešavanje temperaturne razlike od čak četiri stepena Celzijusa, tako da se možete opustiti u komforu koji pruža, za potpuno iskustvo i uživanje u putovanju, čak i u vrelim letnjim danima.

9. Sitnice koje život znače

Kako niste ograničeni dozvoljenom kilažom prtljaga, možete spakovati sve što bi vam ikada moglo zatrebati. Nova Kuga poseduje automatsko otvaranje prtljažnika sa senzorom, što je preko potrebna funkcija kada se pripremate za put i imate pune ruke kofera. Hands-free prtljažnik sa senzorom ispod zadnjeg odbojnika, zaista koristan kada su vam ruke zauzete. Možete biti sigurni da niko neće ugroziti bezbednost vašeg automobila, jer se za pokretanje ove funkcije zahteva upotreba KeyFree priveska.

10. Bezbednost na prvom mestu

U novom i sigurnom automobilu nećete brinuti o mogućim kvarovima i bezbednosti vaše porodice. Ford je u novu Kugu integrisao uređaj koji usporava i zadržava unapred definisanu udaljenost od drugog vozila, sa ugrađenom Forward Alert sistemom nadzora koji vas obaveštava kada se previše približite vozilu ispred. Od sada se tokom puta možete opustiti i biti sigurni.