Celebrity News

Na njenu odluku ni porodica ne može da utiče: Pogledajte kako izgleda obrok koji Jelena servira svojoj deci, mišljenja su podeljena (FOTO)

Ishrana Jelene Đoković specifična je u svakom pogledu

Na njenu odluku ni porodica ne može da utiče: Pogledajte kako izgleda obrok koji Jelena servira svojoj deci, mišljenja su podeljena (FOTO)

Svima je uveliko poznato da se ishrana Jelene Đoković sastoji u najvećoj meri iz sirovih namirnica.

Supruga najboljeg tenisera sveta ne jede ribu, niti meso, još manje mlečne proizvode, dok recimo supice, testenine, pirinač i kinou konzumira svakodnevno.

Pročitajte:Ceo restoran se okretao: Pogledajte u kakvom izdanju smo uslikali Novaka i Jelenu, njeno ponašanje nije ostalo neprimećeno (FOTO)

Prvi sa ovakvim obrocima počeo je, naime, Novak.

profimedia

 

Jelena mu se iz solidarnosti pridružila ali kada su oboje shvatili da im  sve to prija da ne osećaju tegobe, da imaju više energije, da su zdravi i vitalni potpuno su promenili stil života i prilagodili ga novom jelovniku.

Ishrana Jelene Đoković sastoji se od 70 odsto sirove hrane i 30 odsto skuvane, a najveći deo njenih obroka čine namirnice za koje ljudi sa ovih prostora nikada nisu čuli.

Dalibor Danilović

 

Nedavno je ona podelila sliku svoje trpeze i na njoj vešto dekorisan doručak. U objavi je pojasnila čega tu sve ima.

Pročitajte:Stajling Jelene Đoković izazvao HAOS: Sve žene na moru nose kupaći, a pogledajte šta je Jelena navukla na sebe dok se šeta na jahti (FOTO)

- Nekad su različite proporcije, ali manje-vše je uvek isto: čia semenke, konoplja, maka semenke, dud, lan, kakao, kokos, kamu mamu, vanila i ovas, plus kokosovo mleko.

- Sutra ću samo dodati sveže voće i sveže ceđen voćni sok uz ovo - napisala je supruga slavnog sportiste koja nije krila da se po njenom i Novakovom režimu hrane i deca.

 

Instagram

 

 

Stefan i Tara sada su samo na biljnoj ishrani - poručila je svojevremeno pa dodala:

Pročitajte:Tajni planovi Novaka Đokovića: Napustio Žabljak bez Jelene, evo ko mu pravi društvo na plaži

- Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu i mnogo je dobro i mnogo je zdrav, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem.

- Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe. Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim, jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire - objasnila je.

profimedia

 

Profimedia

 

 






 

Komentari (1)

Loading