Moda

Stajling Jelene Đoković izazvao HAOS: Sve žene na moru nose kupaći, a pogledajte šta je Jelena navukla na sebe dok se šeta na jahti (FOTO)

Stajling Jelene Đoković na meti podeljenih komentara

Stajling Jelene Đoković izazvao HAOS: Sve žene na moru nose kupaći, a pogledajte šta je Jelena navukla na sebe dok se šeta na jahti (FOTO)

Photo by Adrian DENNIS AFP Profimedia

Budući da je veoma uspešna i ostvarena mlada žena, ali i supruga našeg najboljeg tenisera, ona je neprestano u fokusu javnosti i pored toga što se svi interesuju za njenu privatnost, svaki stajling Jelene Đoković neprestano je u žiži.

Bilo da je u pitanju neki veliki turnir na kojem njen dragi nastupa, javni nastup ili običan izlazak u šetnju, čim se Noletova supruga pojavi, sve oči su u nju uprte, pa danima nakon toga po portalima i društvenim mrežama polemiše se šta je za određenu priliku obukla i da li je to primereno njenom statusu.

 

Instagram

 

 

Iz razloga što ne obraća pažnju na negativne komentare kojima je često izožena kada je stajling Jelene Đoković u pitanju, često je možemo videti u najopuštenijim izdanjima kojima jasno stavlja do znanja koliko je svesna sebe i svojih kvaliteta, a jedno takvo od pre nekoliko godina i dalje je aktuelno i o njemu se piše.

 

Profimedia

 

 

Naime, fotke sa jahte nastale na letovanju na kojem je tokom Noletove pauze ona sa porodicom uživala u Zadru isplivale su u javnost i Jelenu prikazale u jednom sasvim prirodnom izdanju kako odmor zapravo i nalaže, a u prvi plan izbio je Jelenin modni odabir za koji, mnogi kažu, nije se preterano potrudila.

Profimedia

 

 

Crna suknjica sa fluorecentnim detaljem i obična dukserica u kajsija nijansi, po mišljenju određenog broja korisnika društvenih mreža, nespojivi je spoj i outfit koji Jelena nije trebalo sebi da dozvoli, međutim većina se ipak slaže da joj ova opuštena varijanta odlično pristaje uz prepoznatljive kikice, te da deluje poput devojke iz komšiluka.

Pročitajte: Žena najboljeg svetskog tenisera NE SME biti ovako ZAROZANA - Jelenu Đoković napali zbog stajlinga, šta vi mislite? (FOTO)

Skromnost koju i putem garderobe ona prezentuje u javnosti jedan je od faktora zašto je toliko omiljena, te su usledili komentari da se ni zbog koga ne menja i nastavi da nosi ono u čemu se oseća najprijatnije.

 

Komentari (0)

Loading