Celebrity News

Verenica Sergeja Trifunovića ne okoliša mnogo! Evo kakav odnos gaji sa ocem glumca (FOTO)

Verenica Sergeja Trifunovića preti da postane omiljena snaja u porodici

Verenica Sergeja Trifunovića ne okoliša mnogo! Evo kakav odnos gaji sa ocem glumca (FOTO)

Instagram/Sergej Trifunović

Prelepa verenica Sergeja Trifunovića već nekoliko nedelja glavna je tema svih domaćih medija.

Taman kada su svi mislili da će glumac zadržati status najpoželjnijeg neženje, pojavila se ona – Isidora Mijanović.

Pročitajte: Sve, sve, ali deca su deca - Sergej Trifunović sa lepom Isidorom ispuniće najveći san

Plavuša predivnog osmeha, čvrstog samopozdanja, ali nadasve uspešna producentkinja i režiserka muzičkih spotova.

S obzirom na to da Sergej obožava mizuku, da za odabrano društvo ume da zasvira gitaru i zapeva, fanovi su istoga trena videli povezanost između njega i Isidore koja, reklo bi se, uživa u najlepšem periodu svog života.

 

 

Pošlo joj je za rukom ne samo da osvoji srce dramskog umetnika već i da ga privoli da je zaprosi, tačnije da poželi sa njom da provede ceo svoj život.

Oni koji Trifunovića poznaju složiće se da je mali broj devojaka uspelo tek da privuče njegovu pažnju. Isticao je glumac za medije da lepota u njegovom slučaju nije presudna, da voli kada kod devojke primeti duhovitost koja proizlazi iz inteligencije i čini se da je u Isidori upravo to i dobio, što je svakako svrstava u posebne dame.

 

 

Najnovija fotografija na glumčevom Instagram profilu svedoči o tome da je on veoma ozbiljno uplovio u odnos sa njom, već ju je upoznao sa roditeljima Tomom i Slobodankom, a kako je u opisu pomenute slike napisao, već su se zaputili i na zajedničko putovanje.

Pročitajte: Da li je to Sergej Trifunović konačno zaljubljen? Promenio stil odevanja i ponašanje, a svakoga dana deli slike sa ovom zgodnom brinetom

Taj jedan kadar u kom su Sergej za volanom, Toma i Isidora, kao i pas Rajko, na zadnjem sedištu govori da će porodični odmor biti za pamćenje, kao i da se očigledno buduća snaja i svekar odlično slažu, čim sede jedno do drugog.

 

 

Verenica Sergeja Trifunovića evidentno je osvojila srce i ostalih članova familije Trifunović, veruje se blagošću, osmehom i humorom.

 

Komentari (0)

Loading