Lepota

Nova frizura Jelene Đoković: Noletova žena konačno izašla iz zone komfora, ovako tamnu boju nikad nismo videli na njoj (FOTO)

Nova frizura Jelene Đoković idealna je za poslovne prilike

Nova frizura Jelene Đoković: Noletova žena konačno izašla iz zone komfora, ovako tamnu boju nikad nismo videli na njoj (FOTO)

Profimedia

Neretko je nova frizura Jelene Đoković u prvom planu beauty tekstova.

Supruga Novaka Đokovića vrlo jednostavno živi, samim tim tu lagodnost življenja prenela je na svoje beauty rutine, te je stoga u većini prilika možemo videti bez šminke, dok sa kosom ona eksperimentiše oprezno.

Pročitajte: Pored Novaka se osećam kao STARICA - Dan nakon Noletovog trijumfa Jelena razvezala jezik i obratila se javnosti, evo šta im se desilo u kući

Klasika i praktičnost njen su izbor, sa čime se u velikoj meri poistovećuju dame domaće javnosti, mame sa dvoje i više dece koje su ujedno uspešne poslovne žene te nemaju mnogo prilika za detaljno sređivanje.

Instagram

 

Oprana, pokupljena kosa u punđu ili pak samo osušena na ravno, možda blago uvijena na dnu ili pak upletena u kikice sve su to vrlo jednostavni načini da na brzinu izgledate fenomenalno a izabranica najboljeg tenisera sveta ih i te kako praktikuje.

Kao globalna direktorka Fondacije Novak Đoković, ona se juče pojavila na projekciji filma uoči dolaska dr Gabora Matea, jednog od najboljih svetskih govornika i autora bestselera i sve oduševila stilom odevanja pa i frizirom.

Pročitajte: Ćerka Novaka i Jelene Đoković novom frizurom oduševila sve na Instagramu - Tara se tako skockala da svi pričaju o njoj (FOTO)

Nova frizura Jelene Đoković bila je blago uviijena i puštena, jednostavna a vrlo efektna.

Blago podignute šiške otvorile su lice Novakove izabranice i majke njegovo dvoje dece, Stefana i Tare, koja povodom pomenutog događaja nije skidala osmeh sa lica.

Instagram

 

Svi su primetili i njenu lepo uklopljenu odevnu kombinaciju: košulju i suknju do ispod kolena, dok su i bež potpetice odigrale važnu ulogu u celokupnom stajlingu.

Pročitajte: Srđane, ODAKLE TI IDEJA? Jelena Đoković smrtno uvređena postupkom svekra, saopštila je i Noletu! Evo šta joj je uradio

Primer jednog predivnog poslovnog autfita za koji ne treba mnogo razmišljanja niti truda, a koji je po meri čak i dama koje nisu javnosti poznate.

Instagram

 

Čini se da je Jelena ovoga puta napravila pravi modni bum, koji će žene rado iskopirati.

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading