Lifestyle

Vlade Divac dopustio da mu kuća u Prijepolju izgleda OVAKO: Pogledajte u kakvom je stanju očevina slavnog košarkaša (FOTO)

Dom Vlade Divca u Prijepolju je višespratnica koju krasi okolno prostrano imanje

Vlade Divac dopustio da mu kuća u Prijepolju izgleda OVAKO: Pogledajte u kakvom je stanju očevina slavnog košarkaša (FOTO)

Dom Valde Divca u Prijepolju na udaru medija

Vlade Divac jedan je od naših najuspešnijih reprezentativaca. Među prvima je sa ovih prostora zaigrao u NBA ligi. Do penzije je stekao veliki broj fanova, zaradio ozbiljan novac, sa svojim timom poneo nekoliko zlatnih medalja sa svetskih i evropskih takmičenjima i čak dve srebrne sa Olimpijade. 

Bio je predsednik KK Partizan, našao se i na čelu Omladinskog komiteta Srbije, a nakon završetka igračke karijere postao je skaut Los Anđeles Lejkersa i sportski direktor košarkaške sekcije Real Madrida. 

Pročitajte: LOŠE VESTI stižu iz porodice Divac- Slika iz bolnice u sekundi obišla svet, Ani svi šalju reči podrške i utehe (FOTO)

Svi ovi uspesi ne bi imali smisla da Vlade nije uspešan i na privatnom planu. Porodičan je čovek, otac dva sina i ćerke ali i neko koga slava nije “udarila u glavu”.

O tome koliko je prizeman i skroman, najbolje svedoče meštani Prijepolja, iz kog je svojevremeno krenuo u svet košarke. 

Boško Karanović

 

 

Tvrde da je humanitarac, brižan suprug i otac da ne zaboravlja komšije u nevolji kao i da ih redovno posećuje prilikom obilaska porodične kuće.

Dom Vlade Divca posetila je ekipa Blic televizije, a zahvaljujući njihovim snimcim čitava javnost mogla se uveriti u to kako izgleda roditeljksa kuća bivšeg košarkaša.

printscreen/blic

 

 

Reč je o simpatičnoj dvospratnici vrlo jednostavne fasade.

Mnogi su verovatno očekivali kule i gradove, skupocenu ogradu, uređen travnjak, bazene i pergole ali, ali ne, Divac je ostao dosledan sebi.

Pročitajte: U domu Divčevih slavilo se do zore- Zavirite na luksuznu proslavu Petre Divac, poseban poklon stigao je od NJEGA (FOTO)

Kuća jeste porodična ali budući da tek dva puta godišnje u njoj prespava odlučio je da ne ulaže mnogo novca u uređenje.

Važno mu je da je sve čisto, uredno i funkcionalno, što i jeste.

printscreen/blic

 

Dvorci ga nikada nisu zanimali, Interesantan je podatak da ni u Americi on ne živi u milionski vrednoj vili, a po istovetnom principu vaspitao je naslednike koji su po osamosteljenju takođe odabrali da žive u skromnim stanovima.

 

Komentari (0)

Loading