Celebrity News

Posle intervjua koji je uzdrmao svet, oglasila se polusestra Megan Markl: Sve je laž!

Autor: | 09/03/2021

Polusestra Megan Markl, Samanta se oglasila nakon Oprinog intervjua koji je potresao ceo svet. Još se prašina nije slegla od strašnih stvari koje je Megan izrekla o kraljevskoj porodici, a skandal se nastavlja. Još uvek nIje gotovo.

Posle intervjua koji je uzdrmao svet, oglasila se polusestra Megan Markl: Sve je laž!

Polusestra Megan Markl Samanta je povodom bombastičnog i emotivnog intervjua odgovorila svojoj polusestri na određenjene tvrdnje koje se tiču njihovog odrastanja i porodice.

Milioni gledalaca bili su svedoci potresne ispovesti Megan Markl i princa Harija koji su bez ustezanja otkrili brojne tajne kraljevske porodice. Iako je delovalo kao da poznati par iskreno govori o problemima koje su imali na dvoru, ne dele svi takvo mišljenje.

Naime Samanta Markl je optužila vojvotkinju od Saseksa da je govorila laži i da za to ima materijalni dokaz.

Megan i Samanta inače nisu u dobrim odnosima, a ovog puta Samanta je izjavila da je u celom intervjuu iskrivljena istina i to potkrepljuje fotografijama.

Najbolju vest za Dan zaljubljenih donose nam princ Hari i Megan Markl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

U jednom delu intervjua Megan je sa suzama u očima govorila o svojoj borbi sa samoubilačkim mislima, i koliko je to sve bilo traumatično iskustvo, na šta je njena polusestra oštro reagovala. Samanta tvrdi da je Megan depresiju iskoristila kako bi imala opravdanje da tretira ljude kao "smeće", prenosi “Inside Edition”.

Megan je u novoobjavljenim snimcima izjavila kako je bila jedinica u svojoj porodici i da Samantu opšte ne poznaje, iako su odrasle sa istim ocem Tomasom Marklom.

- Ne znam kako može da kaže da me ne poznaje i da je bila jedinica. Imamo zajedničke fotografije snimane tokom našeg odrastanja. Pa kako me onda ne poznaje? - zapitala se Samanta besno.

Pročitajte: Megan Markl u suzama otkrila stravičnu istinu - Javnost zanemela pred šokantnim priznanjem

 

Ona je pokazala zajedničke fotografije iz 2008. godine na kojima su njih dve zajedno.

U pomenutom intervjuu Opra je pitala Megan Markl za knjigu koju je njena polusestra napisala a bavi se njenim životom, na šta je Megan rekla: - Nije moguće da može da napiše knjigu o meni, nismo se videle 20 godina.

Megan je optužila svoju polusestru da je promenila svoje prezime u Markl kada je ona počela da se zabavlja sa princem Harijem kako bi mogla da se okoristi o celu situaciju.

- Promenila je prezime u Markl kada smo Hari i ja postali par. Mislim da to dovoljno govori- rekla je Megan.

Pročitajte: Megan Markl u srcu skandala - Privatne fotografije ozbiljno narušile ugled vojvotkinje od Saseksa

 

Samanta trvrdi da to apsolutno nije tačno.

- Bila sam Markl pre nje i čudno mi je što govori da sam prezime promenila kada je upoznala Harija. Markl je uvek bilo moje prezime - izjavila je i potom kao dokaz pokazala dokument sa promenom prezimena iz 1997. godine i svoju fakultetsku diplomu na kojoj piše ime Samanta M. Markl.

Komentari (0)

Loading