Celebrity News

Monika Beluči stiže u Čortanovce: Meštani u čudu!

Autor: | 11/05/2021

Monika Beluči i Sloboda Mićalović su se upoznale na snimanju filma “Na mlečnom putu” 2014. godine i od tada se druže.

Monika Beluči stiže u Čortanovce: Meštani u čudu!

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović su pre par godina bili u poseti Parizu gde su proslavili godišnjicu braka, a svetska zvezda Monika Beluči im je pravila društvo i vodila ih po najboljim restoranima francuske kuhinje.

Na "Instagramu" Monika redovno pozitivno komentariše Bobine postove i dopisuju se, ali ništa ne može da zameni druženje uživo.

Kako su uživali u društvu italijanske "femme fatale", glumački par je rešio da uzvrati gostoprimstvo.

Jedna od najlepših žena na svetu Monika Beluči će navodno, biti gošća poznatog glumačkog para u njihovoj vikendici u Čortanovcima pored Dunava.

Kako je javnost upoznata da su svoju oazu u prirodi napravili za opuštnje daleko od gradske vreve, sigurno će gošća uživati u svim blagodetima ovog malog mesta.

Pročitajte: Monika Beluči: Kakva majka  takva ćerka (foto)

- Često se dopisuju preko društvenih mreža i komentarišu jedna drugoj objave na Instagramu. Moniki su se Beograd i Srbija baš dopali, pa je nedavno rekla Bobi kako bi volela da ponovo dođe. Tada joj je Sloboda predložila da odmor provede kod nje i Vojina u Čortanovcima, gde imaju vikendicu - priča za "Informer" izvor blizak glumačkom paru i dodaje da se Monika oduševila i oberučke je prihvatila poziv:


- Objasnili su joj da se kuća nalazi pored Dunava i da sa njihovog imanja puca divan pogled na reku. Monika je rekla da joj se sve to dopada i da će doći kod njih čim joj obaveze dozvole.

 

Komentari (0)

Loading