Celebrity News

Brata Petra Benčine znate iz mnogih filmova i serija! Koji je bolji frajer? (FOTO)

Brat Petra Benčine, Igor isto je glumac, ali mnogi za njega do skoro nisu znali sve dok uloga u seriji "Pet" nije sve promenila.

Brata Petra Benčine znate iz mnogih filmova i serija! Koji je bolji frajer? (FOTO)

Petar Đorđević

Ono što je zajedničko za braću Benčina, obojica ne vole da se ekponiraju, izbegavaju da pričaju o privatnom životu, već samo o svojim ulogama i sportu.

Vole da bude po strani i da njihov rad bude ocenjen objektivno, bez uvida sedme sile u to kakvi su oni kad se kamere ugase. Veliku ljubav prema glumi dele oduvek.

Pročitajte: Igor Benčina - Uvek pronalazim vreme za ljubav

- Petar i ja smo se još kao mali zarazili glumom. Igrali smo zajedno u pozorištu, a snimamo zajedno i film "Volja sinovljeva". Kada smo brat i ja zajedno na setu, uvek je bitan kompromis i obično uvažavamo onaj predlog čiji je bolji. Često me pitaju ko je bolji glumac - brat ili ja. Nema tu dobar i loš. Jednostavno, gluma nije trka na sto metara. Zato obično kažem da je najbolji glumac naš otac, koji u stvari i nije glumac - ispričao je Igor Benčina.

Pročitajte: Petar Benčina i Milan Marić za "Story" o životima tajnih agenata s beogradskog asfalta

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Bencina (@bencinaigor)

Igor je četiri godine stariji od Petra, a domaća publika ga je upoznala tek nedavno, jer je dosta snimao u inostranstvu. Glumu je završio na FDU, u klasi Nebojše Dugalića, a prvi put se pojavio u filmu "Karaula".

- Posebno sam uživao snimajući britansko-francusku kriminalističku seriju „Poslednji panteri“ u Londonu i Srbiji. Pre toga dugo nisam radio, a onda mi se ukazala prilika za ovako veliki projekat, pored ljudi koji su nominovani za Oskara Džona Harda i Samante Morton - izjavio je Benčina svojevremeno.

Komentari (0)

Loading