Celebrity News

Nećete verovati kom poznatom reditelju je Lena Bogdanović poklonila srce (FOTO)

Dečko Lene Bogdanović cenjeni je reditelj sa povremenom adresom u Berlinu. Takođe radi kao asistent na Fakultetu Dramskih Umetnosti, a atrakivnu glumicu, koju ovih dana gledamo u repriznom emitovanju serije "Žene sa Dedinja" upoznao je pre više od sedam godina i od tada je ludo zaljubljen u nju.

Nećete verovati kom poznatom reditelju je Lena Bogdanović poklonila srce (FOTO)

I glumica priznaje da nimalo nije ravnodušna, ipak o svom izabraniku retko iznosi detalje. Ono što su mediji uspeli da saznaju jeste da je njeno srce osvojio Darijan Mihajlović, reditelj o čijem se životu i radu mnogo više zna u inostranstvu. Pre nego što je otpočeo vezu sa Lenom poznati umetnik živeo je na dve adrese Beograd- Berlin, ali je s godinama tu putanju u velikoj meri korigovao. Dečko Lene Bogdanović ima brak iza sebe i sina, čije potrebe uvek stavlja na prvo mesto.

Pročitajte: Lena Bogdanović otkriva da je u strahu kako da PREHRANI PORODICU

 

 

Lena je presrećna što kraj sebe ima muškarca kojem je porodica prioritet, dok je uporedo ponosna na njegove profesionalne uspehe.Velika mu je podrška u radu, kao i on njoj. Oboje su više fokusirani na teatar, Darijan na Pozorište mladih u Novom Sadu gde priprema predstavu, dok Lena igra u Zvezdara Teatru. Nažalost, filmske i serijske uloge, osim maestralne role u projektu "Žene sa Dedinja" su je zaobilazile, što će zasigurno u narednom periodu nastojati da promeni.

Komentari (0)

Loading