Celebrity News

Nekada je bila u žiriju TLZP, a sada se pojavio snimak sa antivakserskog protesta ZBOG KOG SE CELA SRBIJA SMEJE MARIJI MIHAJLOVIĆ! (VIDEO)

Marija Mihajlović, nekadašnja članica žirija u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" , slovila je za jedan od najlepših vokala na domaćoj javnoj sceni, a javnost je ostala šokirana nedavnim video snimkom sa antivakserskog protesta kojem je pevačica prisustvovala i govorila nepovezane i naučno neutemeljene stvari.

Nekada je bila u žiriju TLZP, a sada se pojavio snimak sa antivakserskog protesta ZBOG KOG SE CELA SRBIJA SMEJE MARIJI MIHAJLOVIĆ! (VIDEO)

Luka Šarac

Pevačica Marija Mihajlović dugo se nije pojavljivala u javnosti, iako je bila vrlo popularna devedestih godina prošlog veka kada je pozajmljivala svoj glas različitim pevačicama u dens grupama. Iako je opet dospela u žižu javnosti tokom snimanja emisije "TLZP" , snimak koji se pojavio na društvenim mrežama sa protesta organizovanog povodom uvođenja kovid propusnica, smestio ju je opet u epicentar javnosti.

Mnogi su ostali šokirani kada su videli da je jedna javna ličnost pristalica različitih teorija zavere i tvrdi da virusi ne postoje, kao i da se zalaže protiv odluka Kriznog štaba i Vlade, koji su doneli ispravnu odluku kako bi zaštitili građane.

Pročitajte: Stevan Anđelković pobednik četvrte sezone "Tvoje lice zvuči poznato"!

 

 

- Sve je velika prevara, virus ne postoji, to je najveća prevara u istoriji čovečanstva - kaže Marija Mihajlović na kratkom isečku, zbog čega joj se čitava Srbija smeje.

Dok ljudi tokom pandemije korona virusa umiru i groblja imaju više sahrana nego ikada, nezahvalno je i prilično skandalozno izneti ovakav stav javno, umesto kao javna ličnost dati primer ostalima kako da budu odgovorni i zaštite sebe.

Komentari (0)

Loading