Celebrity News

Glumac objavio vesti na Instagramu: U dom Petra Benčine i Tamare Dragičević STIŽE POJAČANJE I TO DUPLO, njihova deca najsrećnija (FOTO)

Prinova u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine raznežila sve

Glumac objavio vesti na Instagramu: U dom Petra Benčine i Tamare Dragičević STIŽE POJAČANJE I TO DUPLO, njihova deca najsrećnija (FOTO)

Instagram

Ništa već neko vreme nije toliko raznežilo javnost kao prinova u domu Tamare Dragićević i Petra Benčine. Da je glumački par svoj dom uvećao za još jednog člana, zapravo dva, saznalo se na osnovu poslednjeg Insta storija dramskog umetnika, koji nije skrivao oduševljenje tim povodom.

Pročitajte: Prelepe vesti iz doma Tamare Dragičević i Petra Benčine: Glumica objavila fotografiju i rasplakala sve

 

 

Nakon što je Benčina objavio snimke i u opisu napisao " Nova deca su u kraju", na njegovu i Tamarinu adesu pristigle su brojne čestitke i reči podrške, a bilo je i onih koji su komenatrisali da su sada zvanično njih dvoje, njihovi naslednici Staša i Lazar i njihova crnomanjasta kuca, najlepša porodica.

Pročitajte: Kad se žena umeša u odnos sa bratom mezimcem: JEDAN DETALJ otkriva šta Tamara Dragičević misli o snaji Oliveri (FOTO)

 

 

Prinova u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine, su dva bela psa, ženka i mužjak u koje su se sin i ćerka glumačkog para odmah zaljubili. Ni Petar i Tamara sa ova dva lepotana nisu mogli da skinu pogled, stoga je vrlo jednostavno bilo odlučiti se kada se postavilo pitanje o udomljavanju.

Pročitajte: WOW! Cipele Tamare Dragičević poželećete da imate u svom ormaru, a JEDAN DETALJ pokazuje zašto je njen stil savršen (FOTO)

Instagram

 

Glumac i glumica verovanja su da psi oplemenjuju ljude, da imaju sposobnost da decu nauče da vole i saosećaju, a budući da oni sada imaju veliki, prostran stan nije bilo razloga da bajku za svoje mališane ne učine stvarnom.

Komentari (0)

Loading