Celebrity News

U ovim godinama i to dečak: U domu Aleksandre Kovač i Romana Goršeka konačno najsrećnije vesti, svi čestitaju skladnom paru (FOTO)

Aleksandra Kovač oduševila javnost radosnim porodičnim vestima

U ovim godinama i to dečak: U domu Aleksandre Kovač i Romana Goršeka konačno najsrećnije vesti, svi čestitaju skladnom paru (FOTO)

Dvadeset pet godina od otpočinjanja života pod istim krovom sa Romanom GoršekomAleksandra Kovač oduševila vestima o usvajanju. Ona i njen nevenčani izabarnik doneli su odluku da svoj dom obogate, te su mu tako pridodali još jednog malog slatkog muškog člana, kojem su dali ime Uške.

Pročitajte: Napravila je zaokret u ishrani i preporodila se: Smuti Aleksandre Kovač jača imunitet i vraća u život

Instagram

 

Kao što se već da pretpostaviti reč je o mačku, kojeg je pevačica i autorka nekih od najlepših domaćih pesama pronašla u parku, redovno ga hranila, a kada je jednoga dana Uške pošao za njom kući, u dogovoru sa Romanom pružila mu je krov nad glavom.

Pročitajte: Kristina i Aleksandra Kovač konačno zakopale ratne sekire: Jedan detalj bio je od presudnog značaja da se osmogodišnji sukob okonča (FOTO)

Instagram

 

Pop zvezda, koja sa emotivnim izabranikom nema dece presrećna je što je novi član porodice tu, ali i što se divno slaže sa drugim njenim životinjama, recimo mačkom Gatitom, koji mu je postao najbolji drug za igru.

Pročitajte: Posle razvoda i Spomenkine smrti vratila mu je veru u ljubav: Ovo je Snežana, druga supruga Kornelija Kovača (foto)

Instagram

 

Aleksandra Kovač oduševila je željom da učini dobro delo, a njen Uške radostan e što konačno ne kisne, ima udoban krevet za spavanje i svakoga dana dobar obrok.

Komentari (0)

Loading