Celebrity News

Dvostruka ličnost, neophodan psihijatar: Pljušte optužbe i prozivke između Nađe i Milice Dabović (FOTO)

Sukob Milice Dabović i Nađe Erić nastavio se i po završetku Survajvera

Dvostruka ličnost, neophodan psihijatar: Pljušte optužbe i prozivke između Nađe i Milice Dabović (FOTO)

Sukob Milice Dabović i Nađe Erić još uvek traje...

Milica Dabović i Nađa Erić, zajedno sa Stefanom Nevestićem bile su poslednji preživeli učesnici crvenog plemena, ovogodišnjeg Survajvera. Iako je Nađa u duelu bila čak pet puta i bila najnepoželjniji član svog plemena, uspela je da ostane sve do samog kraja. Između nje i Milice varnice su sevale tokom emitovanja celog rijalitija, a sukob se očigledno nastavio i po njegovom završetku.

Po završetku Survajvera Nađa Erić dala je svoj prvi intervju upravo za naš magazin, a tom prilikom odgovorila je i na pitanje o odnosu sa Milicom, koje je tokom poslednja dva meseca intrigiralo gledaoce rijalitija:

Pročitajte: Nakon što je pobegla od oca i maćehe omiljena učesnica Survivora Nađa Erić uselila se ovde - Zavirite u njen udoban dom (FOTO)

- Milica je znala da kaže kako sam previše pustila jezik, dakle nije valjalo ni kada ćutim ni kada govorim. Sećam se da je to bio trenutak kada sam pobesnela i kada smo se posvađale. Kada ćutim, nemam samopouzdanje, a kada skupim hrabrost i nešto kažem, onda me kritikuju da mnogo pametujem. Od Milice sam dobijala komentare: “Ovde si još samo sedam dana, povedi malo računa o svom ponašanju”. Ko će da kaže koliko ću ja dana tu ostati? Na kraju smo nas dve tu bile jedna do druge do samog kraja. Danas nismo u kontaktu, osetila sam veliku promenu u njenom odnosu prema meni nakon što se suočila s komentarima javnosti - rekla je Nađa i dodala:

- Morala sam mnogo da opraštam da bih ostala s tim ljudima toliko dugo. Nastojala sam da razumem njihove pozicije i zbog čega se onako ponašaju. Generalno sam takva u životu, zato sam se trudila i da razumem mog oca, koliko god je bio loš prema meni. Htela sam da sagledam celu sliku, jer mu nije bilo lako. Međutim, i to ima svoje granice. Trudila sam se da razumem šta je sve Milica prošla u životu i da tu nađem opravdanje za njeno ponašanje, ali opet, to nije opravdanje za njenu agresiju prema meni. Eto, zato postoji psihoterapeut kojeg ona verovatno nikad nije posetila. Kada bi se kamere ugasile, ja bih pokušavala da joj ukažem na neke stvari, ali ona bi odmah dizala ruke i nije htela da sluša.

Sukob Milice Dabović i Nađe Erić nastavio se na društvenim mrežama

Nakon što je Nađa podelila svoju stanu priče, na našoj "Instagram" stranici javila se i Milica, uz reči da i ona ima nešto da kaže o svemu ovome, pa smo odlučili da ispričamo i njenu stranu priče:

- Zaista sam do sada bila imuna na sve prozivke deteta od 22 godine koje svakoga dana ima drugu priču i izlive emocija ali kada se granice pređu onda moram da reagujem... Koliko ja vidim ovde se samo piše o Milici, Milici i Milici. Imate li nešto o Nađi da pitate i pišete a da nisam ja? I verujem da je to poenta ovog intervuja (podseća me na mene i spominjanje mog sina Stefana) samo je emocija drugacija.

Vise mi ništa nije jasno:

Je l' to ona devojčica koja mi je spavala na ramenu, ona devojčica koju sam bodrila od prvog dana, ona kojoj sam govorila ako za*ebeš stvar, reci za*ebala sam i tačka, ne traži glupe izgovore. Je l' to ona devojčica koja je rekla izvini, loše sam te procenila - rekla si za mene da se foliram i da neću da igram i da je moja povreda lažna? Je l' to Nađa koja je od sebe sama pravila žrtvu a žarko želela da ne bude žrtva?

Pročitajte: Gde je Stefanov otac? Evo ko je čovek koji je opljačkao i napustio Milicu Dabović i njihovo dete (FOTO)

Luka Šarac

 

Je l' to ona devojka kojoj sam rekla: Svaka ti čast jer ja ne bih uspela u 5 duela da pobedim. Je l' to Nađa kojoj sam rekla bez obzira na sve gluposti ovoga sveta, zaslužuješ da budeš tu gde jesi i BRAVO! Je l' to Nađa zbog koje sam skocila na poslednjem plemenskom jer na kraju dana niko ne zasluzuje da izađe bez prijatelja! NEGO JE VAŽNO OPROSTITI!!! Je l' to Nađa kojoj sam samo želela dobro i koja je i u sukobu sa mnom profitirala, jer najakše je nakačiti se na mene. Sve ovo i nekako, već smo čuli, već smo preživeli ali stvarno ne mogu da slušam izjave da sam bila nasilna i agresivna. Zbog jednog ćuti i hrani džukelu da te ujede? Sa druge strane ta ista Nađa je Nigoru rekla da ućuti koji joj može biti otac, za mene da joj sečem krila i da foliram povredu i na kraju da treba da posetim psihijatra?

Nađa je promenila toliko mišljenja i dala toliko razlicitih izjava i sve to opet pripisaću njenim godinama i neiskustvu i dalje neću reći ružnu reč samo ću vas zamoliti da me izuzmete iz ovakvih priča. Ja vrlo dobro znam šta je NASILJE I AGRESIJA i zaista ne želim da mi se lepe takvi epiteti - napisala je drugoplasirana finalistkinja Survajvera i dodala:

- Gostujemo u emisiji zajedno Nađa i ja, ona osmeh od uva do uva, normalna priča, normalna komunikacija. To je znači onaj deo njene ličnosti kada smo uživo. Onda koju god novinu da otvorim ili pročitam online potpuno druge reči, ne vadi me devojka iz usta, to je ta druga osoba?! O čemu se ovde radi? Da li Nađa može da postoji bez Milice? Možda zajedno da odemo kod psihijatra - zaključila je u svom izlaganju Milica.

Komentari (9)

Loading
Goca

11:13 13.06.2022

Milica iako nije bila samokriticna u osvrtu, iznela je sustinu. Nadja je svoje ponasanje, izjave, postupke uoblicavala prema ocekivanjima publike. Neiskreno. Isuvise proracunato. Sve je radila prema matrici iz vec vidjenih rijalitija.

Nina Miletic

11:34 13.06.2022

Milica ne prestaje da i sada, nakon izlaska iz igre, ogovara Nadju, vredjajuci je. A njoj je sve dopusteno, i da se ljuti, i da se vredja, i da govori (svoju) istinu. Naravno da je Nadja u emisiji gostovala sa osmehom, bez vredjanja drugih, jer je em takva em je na TV. Zasto bi se spustala na Milicin nivo? Drugo, to sto Milica poentira (ja sam joj rekla da ako pogresi, neka prizna, itd itd) po meni nisu zivotne lekcije, kako ih ona naziva, i mislim da je Nadja morala da trpi torturu jer je bila sa Milicom 24hr i da bi osim prezivljavanja zbog uslova na ostrvu, morala i nju da prezivi. I zato je ucutavala svoju emociju (istinu, o kojoj tek sada sme da prica), pa se Milica razgoropadila kad cuje Nadju kako ponavlja sta joj je ona svih 72 dana svaki dan priredjivala. Sta Milica misli da je?? Nadja, slobodna si licnost, nemas traume poput Mice koja svaki put te spusti: ili jer si po njoj deriste jer si mladja, a uz to i lepsa i mudrija te vidi da neces praviti njene pogresne izbore u zivotu; ili je majka pa ima pravo vise da ostane u igri to tebe koja nista nisi uspela da uradis za svojih 20 g (svasta); ili je plemenski poklic, jer je igrala na olimpijadi i ima zato prava vise od svakog, a naravno i od Nadje...dakle, ja bih zamolila Milicu da stavlja Nadju u usta, jer ona IMA PRAVO NA SVOJE MISLJENJE O MILICI NA BAZI SVOJIH ISKUSTAVA SA NJOM A KOJA SU TRAUMATICNA jer joj je priredila horor na ostrvu. I ja bih isto Mici rekla: ok, to sto si osvojila medalje je tvoja proslost, ali ti mi nisi ni majka niti buduca drugarica, zajedno smo u istoj igri. I isto bih rekla: sumnjam za njenu povredu, jer se cuvala za finale posto je znala da je niko nece izglasati; poludela je kad je bila nominovana i treba joj psihijatar i zbog proslih rana i zbog odnosa koji ima sa slabijim od sebe a snisoshodnim odnosom prema jacim muskarcima od sebe; i da bolje nikad nikog ne savetuje jer iz svake joj reci pucaju kompleksi; itd itd. Nadja, zelim ti puno srece i vrednuj sebe!

Zorana

13:52 13.06.2022

Draga Nadja budi ponosna na sebe i svoj uspeh u Survivor. Mozes da budes primer mnogim mladim devojkama kako treba imati svoje ja i ne dozvoliti nekim starijim (kobilama) da te ucutkuju zamo zato sto ti je 22 godine. Cinjenica da su neke skoro duplo starije od tebe ne znaci nuzno da su i pametnije i da njihova rec ima vecu vrednost od tvoje. Svoju decu ucim da nikada ne treba pred nikim da cute i da se nikada ne ustrucavaju reci svoje misljenje ako su pitani za isto po cenu da se to isto misljenje nikome ne dopada. Velika je stvar ostati dosledan sebi i ne dozvoliti manipulatorima da te uzmu pod svoje. A Milica ocigledno ima neke komplekse vise vrednosti i svi su joj super dok god ona dominira. Bolje da povede racuna o sebi i svom mentalnom zdravlju i da joj se ne daj Boze opet desi da je neko izvara (po treci put). Kao sportista desetka a kao covek slaba trojka.

Pirko

14:41 13.06.2022

Dosta sa tom Milicom, ona pripada onom narodu iz prčevine kod kojeg postoji samoja, pa ja, niko kao ja. I normalno čim se rode prvi što progovore "đe je Beograd".

Bob

21:03 13.06.2022

Милице не рисе, Нађа је за тебе људска громада!!! А ти ниси ни човечуљак!

Irena

21:53 13.06.2022

Dobro da si izdrzala njenu torturu do samog kraja, ja ne bih. Naravno da je promenila misljenje jer su je na javnim portalima ispljuvali za svaku recenicu (JA ostavljam sebe na terenu, JA sam je cuvala kao majka, JA sam majka a ti niko, JA sam pobednik itd). Sve sto si rekla u ovom intervju je tacno i mi gledaoci smo to videli. Ti sigurno reagujes iz svog zivotnog iskustva, kao i ona. Ona ima problem sa autoritetima (otac, sef, trener, muz) i kinji i ponizava slabije od sebe. Ti, takodje (nesigurnost, necujnost) jer nisi uspela da se izboris za mesto u porodici, osim vikom. Ali tebe se oprasta, ti si mlada, tek si na pocetku. Ali njoj...ne mogu, jer zeni u 40toj ovakvo skandalozno, sebicno i bolesno ponasanje niko nece da trpi.

Ivana

11:20 14.06.2022

Milice, kontradiktorna si u izjavama. Sve sto si radila, radila si u svoju korist. Uzalud sad pricas pujpike, ne vazi. Budi zahvalna Nadji sto te nije poslala u duel sa Vladom. Videla se strava na tvom licu da to ne uradi. Nisi imala odnos roditelja prema Nadji. Cak i da si imala nameru da joj das dobar savet, radila si to vrlo grubo, kroz uvrede i omalovazavanje. Uci iz ovih svojih postupaka, trebace ti bolji roditeljski pristup. U velikom si pronlemu ako smatras da si dobar savetodavac.

Марко

13:39 14.06.2022

Нина и Зорана браво за коментаре, потпуно се слажем.

Sanja

16:17 14.06.2022

Isfolirana , neiskrena Milica, koju je devojka od 22 spakovala u kutiju sibica. Umesto sto se fokusirala na Nadju, mogla je da poradi na sebi. A ne da igra na patetiku, od samohrane majke do agresije bivsih partnera.... sve su to posledice pogresnih licnih izbora. A i Nadja za neprijatelja, upravo je jedan takav pogresan izbor. Nadja glavu gore!