Celebrity News

Nakon što je pobegla od oca i maćehe omiljena učesnica Survivora Nađa Erić uselila se ovde: Zavirite u njen udoban dom (FOTO)

Dom Nađe Erić moderno je uređen stan u Beogradu

Nakon što je pobegla od oca i maćehe omiljena učesnica Survivora Nađa Erić uselila se ovde: Zavirite u njen udoban dom (FOTO)

Ušuškana nekretnina u srcu prestonice, u kojoj glavnu reč imaju dva psa i sedam mačaka, dom je fizioterapeutkinje, bejbisiterke i trenutno najomiljenije učesnice rijaliti programa "Survivor" Nađe Erić.

Pročitajte: Životna priča učesnice Survajvera nateraće vam suze na oči: Mamu su sahranili deset dana nakon što me je rodila

Instagram

 

U samački život Nađa je uplovila nakon što joj se otac po treći put oženio, što je u tom momentu, s obzirom na tešku porodičnu situaciju, smatrala jedinom ispravnom odlukom.

Pročitajte: Kad si ćerka slavnog Gige Moravca, a završiš u Survajveru… Potresna priča Mine Nikolić tera suze na oči

Instagram

 

Ona se, naime, nikako nije slagala sa novom maćehom, dok ni od oca nije imala podršku, stoga je odlučila da napusti dom i nadalje nastavi sama da brine o sebi. Što joj za sada dobro ide i nije novost u njenom životu.

Pročitajte: HTELA JE DA SAKRIJE! Isplivale fotografije i snimak koji povezuje Stevu iz Survajvera sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM (FOTO)

Instagram

 

Nakon smrti majke, koja je preminula deset dana nakon porođaja Erićeva je u neku ruku ostala i bez oca. Budući da nije znao kako da je odgaja dao ju je na čuvanje baki i tetki, koje su od nje napravile to što ona danas jeste - dobru devojku, ponosnog borca i optimistu. U nekom momentu Nađa je počela ponovo da živi sa ocem, ali novi problemi u njihovom odnosu nastajali su kada bi on u kuću doveo novu ženu. Ni sa jednom od njih nije se slagala, a netrpeljivost prema poslednjoj dovela je do toga da sa ocem zauvek raskrsti.

Pročitajte: Nakon RAZVODA Slavica Ćukteraš se uselila u OVU LUKSUZNU NEKRETNINU! Jedan detalj iz spavaće sobe će vas oduševiti (FOTO)ž

Instagram

 

Po napuštanju porodičnog doma uselila se u moderno uređen stan, koji je prilagodila svojim afinitetima. Kuhinja je u svetlim bojama u kombinaciji sa braon stolicama, dok slične nijanse preovlađuju i u dnevnom boravku. Spavaća soba, s druge strane, u sivo-rozem je maniru. Kućni ljubimci imaju svoj poseban kutak, koji je Nađa sa puno pažnje takođe dekorisala, te verujemo da jedva čeka da im se vrati i ponovo ih poljubi i pomazi.

Pročitajte:Ovakav luksuz je do sada neviđen: Zavirite u dom Željka i Milice Mitrović, od prizora ZASTAJE DAH! (FOTO)

Instagram

 

Dom Nađe Erić i njeni slatki članovi zasigurno su sve vreme u mislima učesnice Survivora. Tu će verujemo po povratku iz Dominikanske republike ona ugostiti nadraže prijatelja i sa njima sumirati takmičenje.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading