Celebrity News

ZAR OPET S MLAĐIM? Dubravki Mijatović srce ponovo zaigralo a za sve je zaslužan OVAJ glumac (FOTO)

Novi dečko Dubravke Mijatović prava je enigma za javnost

ZAR OPET S MLAĐIM? Dubravki Mijatović srce ponovo zaigralo a za sve je zaslužan OVAJ glumac (FOTO)

Nakon što je stavila tačku na brak sa deset godina mlađim kolegom Marinkom Madžgaljem sa kojim je dobila ćerku Saru, Dubravka Mijatović nije viđena u društvu drugog muškarca. Upravo iz tog razloga niko nije mogao da zna postoji li uopšte novi dečko Dubravke Mijatović.

Pročitajte: Ova žena je svakim danom SVE MLAĐA! Dubravka Mijatović posle tri godine u javnosti, DA LI BISTE JE PREPOZNALI (FOTO)

Instagram

 

Mnogi koji je prate od njenih početaka s pravom su pomislili, da je dramska umetnica, koja iza sebe ima dva propala braka, srce zaključala, a osmeh i ljubav rezervisala isključivo za svoje nasednice Saru i Ivu, koja neopisivo liči na oca Dubravkinog prvog supruga Gorana Radakovića.

Pročitajte:Gledamo i ne verujemo: Fotografija dvadesetogodišnje Dubravke Mijatović napravila pometnju! Starija ćerka je njena kopija

Instagram

 

Njen osmeh, međutim, nedavno je izmamio mladi kolega Aleksandar Radojičić, kojeg je upoznala prilikom rada na seriji “Žigosani u reketu”, a u kom joj je on glumio sina, što je izazvalo spekulacije.

Pročitajte: Novi dečko Dubravke Mijatović, a zatim i muž: Upoznala ga je na snimanju filma i sa njim ima ćerku Saru (foto)

Instagram

 

Snimak dvoje kolega dok uživaju u razgovoru i duhovitim opaskama proširio se društvenim mrežama.

Komentari (1)

Loading
Lucky

00:01 20.06.2022

Jasni su mi ljudi koji hoce mladje. Mladje sladje. Ali ovi sto se pale na mnogo starije ,oni mi bas u glavu nisu citavi!!!!