Celebrity News

Rođendanski poklon i sudbinsko pitanje od posebne osobe stiglo na vrata Olje Lević: Glumica ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Olja Lević obeležila rođendan dva puta

Rođendanski poklon i sudbinsko pitanje od posebne osobe stiglo na vrata Olje Lević: Glumica ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Svako ko protagonistkinju serije "Igra sudbine" Olju Lević malo bolje poznaje zna da obožava rođendane. Ove godine, svoj 32. rođendan ona ga je obeležila čak dva puta, a navodno je u pregovoru i oko trećeg.

Pročitajte: Olja Lević i Ammar Mešić ne kriju ljubav, fotografije otkrivaju koliko su srećni

Instagram

 

Naime, lepa Kruševljanka divan dan proslavila je prvo u krugu bliskih prijatelja ručkom u jednom renomiranom prestoničkom restoranu, a kako ju je dan kasnije ispred vrata na ulazu u garderobu sačekalo divno iznenađenje od koleginice Milice Milše i čitave ekipe projekta na kojem radi već tri godine, u vidu rođendanske torte, šampanjca i vatrometa, nije se postavljalo pitanje o drugoj proslavi.

Pročitajte: Suptilno i sa stilom: Olja Lević promenila imidž! Fanovi oduševljeni (FOTO)

Instagram

 

Na svoj poseban dan Olja Lević je blistala okružena kolegama, koje je zanimalo samo jedno kada će glumica konačno da nađe dečka, uda se  i stvori porodicu. Na tu temu nizale su se i želje namenjene dramskoj umetnici, dok su i njeni roditelji i sestra  takođe nestrpljivi da konačno dobiju zeta.

Pročitajte: Kao preslikane: Upoznajte sestru Olje Lević (FOTO)

Olja Lević važi za jednu od naših najlepših i najtalentovanijih glumica, koja je vrlo kasno dobila prvi važni glumački angažman, a imajuči to u vidu smatra i da će i ljubav doći kada joj bude vreme.

Komentari (0)

Loading