Celebrity News

U domu Benčina sve puca od sreće: Slavi se najveća radost, mala Staša najradosnija (FOTO)

Sestra Petra Benčine obradovala porodicu

U domu Benčina sve puca od sreće: Slavi se najveća radost, mala Staša najradosnija (FOTO)

Nada Benčina, sestra Petra Benčine udala se danas za dugogodišnjeg izabranika, odbojkaša Dražena Luburića. Nada i Dražen jedno drugome zavetovali su se na večnu ljubav na otvorenom, u bašti jednog restorana, gde se okupila čitava porodica.

Pročitajte: Glumac objavio vesti na Instagramu: U dom Petra Benčine i Tamare Dragičević STIŽE POJAČANJE I TO DUPLO, njihova deca najsrećnija (FOTO)

Instagram

 

Petar i Tamara Benčina sa decom Stašom i Lazarom su bili među glavnim zvanicama. Najstariji brat Benčina Igor je takođe bio prisutan sa devojkom Martom Bjelicom, a među gošćama koje su posebno doprinele veselju bila je Andela Jovanović koja je mladina sestra od rođene tetke.

Pročitajte: Tamara Dragičević i Petar Benčina sa bebom u naručju objavili NAJLEPŠE VESTI! Čestitke stižu sa svih strana (FOTO)

Instagram

 

Sestra Petra Benčine u raskošnoj venčanici u pratnji svoga oca a uz pesmu Džona Ledženda "All of me" došetala je do matičara gde ju je izabranik čekao, a nakon što se odlučila hoće li zadržati svoje ili dodati njegovo prezime istim koracima, ovoga puta sa suprugom pod ruku ona je odšetala do dela gde je slavlje nastavljeno uz bend.

Pročitajte: Porodične tajne isplivale na površinu: Istina o odnosu Tamare Dragičević i devera Igora Benčine više ne može da se krije!

Instagram

 

Staša Benčina, ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine imala je zadatak da joj nosi veo i plašt od venčanice i zbog toga je bila izuzetno ponosna i srećna. Tamara i Anđela, s druge strane bile su zadužene da na tek venčane mladence bacaju latice ruža, kako bi im zajednički život bio posut ružama, a ne trnjem.

Pročitajte: Porodična idila: Staša i Lazar ukrali šou slavnim roditeljima, ovo je najlepša slika koju ćete danas videti (foto)

Instagram

 

Nada, koja je inače marketing stručnjak nedavno je diplomirala, te se očekuje da će se odmah po venčanju pridružiti svom izabraniku u Rusiji gde je on već neko vreme angažovan, nažalost to će značiti da će morati privremeno da napusti svoju veliku porodicu.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading