Celebrity News

Kupaći Ane Bebić za smele i odvažne: Pevačica ponosno na plaži posle drugog porođaja, ništa nije sakrila (FOTO)

Stajling Ane Bebić u poslednje vreme izuzetno privlači pažnju

Kupaći Ane Bebić za smele i odvažne: Pevačica ponosno na plaži posle drugog porođaja, ništa nije sakrila (FOTO)

Muzičko takmičenje i rijaliti šou program "Operacija trijumf" proslavila je hrvatsku pop zvezdu Anu Bebić, koja je po izlasku iz kuće "velikog brata" život nastavila u Beogradu. Kao tada vrlo mlada devojka Bebićeva nije imala izgrađen modni stil, te pamtimo da je u jednom momentu kosu farbala te u crno te uplavo, da je potom glavu brijala i nosila isključivo farmerke, patike i spotske majice, što se s godinama, radom, iskustvom i druženjem sa modim stručnjacima drastično promenilo. Stajling Ane Bebić danas je vrlo upečatljiv, bar onaj koji se tiče scene i spotova i u tome je harizmatična Hrvatica sve bolja.

Pročitajte:Raskošni dom na poklon od supruga: Ovde živi Ana Bebić sa zgodnim mužem i sinovima (FOTO)

 

 

Ana nije neko ko voli da izgledom izaziva pažnju, uvek je tvrdila da je muzika ono što treba da govori umesto nje, ipak shvatila je da zbog šou biznisa mora da pravi kompromise, na šta malo pomalo pristaje. Upravo iz tog razloga stajling Ane Bebić postaje sve atraktivniji i bolji, te tako danas pevačicu možemo videti u različitim autfitima od haljina iz veselih sedamdesetih, do mrežastih kombinacija i kombinezona, ekstremno visokih potpetica, dok je nedavno lepa Hrvatica napravila i korak dalje, dozvolivši pratiocima na "Instagrmu" da je vide u kupaćem kostimu.

Pročitajte: Ana Bebić otkrila čime se bavila pre nego što je postala pevačica: Psovali su me samo tako

 

 

Šareni kostitm lepo je istakao Anino izvajano telo, te je zbog toga dobila sve pohvale u kojima ona nije umela da uživa već se skromno našalila na svoj račun.

- Ne, nisam to ja, to je moj photoshop.

Komentari (0)

Loading