Celebrity News

Trljaćete oči: Tanja Bošković na plaži, pogledajte fotku koju svi komentarišu

Izgled Tanje Bošković mnogima zaustavlja dah

Trljaćete oči: Tanja Bošković na plaži, pogledajte fotku koju svi komentarišu

Mirko Tabašević

Čuvena glumica koja se u svojoj bogatoj karijeri istakla vanserijskim talentom i dalje važi za jednu od najlepših žena naše glumačke scene te prirodni izgled Tanje Bošković kojim pleni godinama je u fokusu javnosti.

Glumica vanvremenske lepote svoje godine ponosno nosi, a da je u njenom slučaju vreme stalo svedoči i jedna od fotografija iz mladosti koja je ispilivala na društvenim mrežama.

Tanju i nakon četiri decenije krasi ista gracioznost, stav i držanje, a mnogi su oduševljeni prirodnošću koju neguje te komentarišu kako nekoliko bora ne mogu da pokvare utisak. 

Pročitajte: Tanja Bošković na pragu osme decenije po prvi put zaprošena - Evo koji muškarac se na to osmelio, četiri decenije je mlađi od nje (FOTO)

 

 

"Tako izgleda jedna prirodna lepotica", "Bez daha je gledam", "Ovo je nestvarna lepota", "Ovo se teško vidi danas...", "Svaka čast Tanja", "Bila i ostala savršena", neki su od komentara ispod fotografije ove zanosne lepotice.

Zadovoljna u svojoj koži i uvek puna pozitivnih misli glumica je pravi uzor, a njeni saveti su posebno dragoceni svim pripadnicama lepšeg pola.

- Lepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane, neće shvatiti o čemu im pričam. Džabe se trude. To je zaista smešno. Zamislite te devojke koje stavljaju implante u jagodice, grudi, ne znam gde sve više... Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživela. To mi je najlepše od svega. Znam i kad sam rđa bila i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga? - rekla je Tanja o današnjim standardima lepote u emisiji "Agape". 

Komentari (2)

Loading
Boca69

20:06 24.08.2022

TANJA Bošković žena prirodne lepote ,fenomenalno nosi svoje godine koja pre svega ne robuje ovim degradirajućim za ženski rod, trendovima koji svode ženu na objekat koja je izgubila ličnost .Što je najgore ima njenih vršnjakinja a i starijih koje pošto poto žele da izgledaju bombasto te podležu trendu pa na slikama sa plaže su više nego smešne .Tanja je bila lepa a ta lepota i danas traje i svesno se nosi sa godinama zdrave pameti.Jednostavno Tanja nije glupača ,svaka joj čast .