Celebrity News

Jedan pogled na crvenom tepihu otkrio je više nego stotinu reči! Evo zašto svi ogovaraju Priju i Filipa (FOTO)

Ljubavna priča Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Jedan pogled na crvenom tepihu otkrio je više nego stotinu reči! Evo zašto svi ogovaraju Priju i Filipa (FOTO)

Pre nešto više od četiri godine počela je ljubavna priča Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića krunisana brakom, a uprkos brojnim pokušajima zlih jezika da ih razdvoje pevačica i producent nastavljaju da žive svoju bajku. 

Pročitajte: Par koji je mogao sve: Aleksandra Prijović i Filip posle VELIKE SVAĐE jednostavno rekli KRAJ

Ata Images

 

Naslovi u kojima je došlo da razlaza i svađa samo su deo spekulacija o braku popularnih emotivnih partnera koji svoju intimu vrlo vešto čuvaju iza svoja četiri zida. Upravo iz tog razloga poslednjih godinu, dve Prija i Filip retko kada se pojavljuju u javnosti zajedno, a tek nedavno napravili su kratak izuzetak, zbog drage osobe. Roditelji malenog Aleksandra pojavili su se ruku pod ruku na Master Classu dugogodišnjeg prijatelja, šminkera Dušana Lazića Laze održanom u Madlenijanumu.

Pročitajte: Hladna osveta: Živojinovići ODUZELI odbeglom sinu Stefanu ono što je najviše voleo, počeo da trpi posledice (FOTO)

Ata Images

 

Prvo što su svi primetili kada je par ušao na vrata jeste da su Prija i Filip izezetno modno usklađeni, dok je odmah potom mnogima zapala za oko energija koja je među supružnicima vladala. Kao prvog dana pevačica i producent pred fotoreporterima razmenjivali su nežne poglede, a svi su komentarisali da njihova ljubav ne zna za granicu i da im gradska ogovaranja ne mogu nauditi. 

Pročitajte:Toliko je čekala ovaj dan! Aleksandra Prijović podigla porodicu na noge: Srce moje!

Ata Images

 

Ljubavna priča Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića još jednom je sve ostavila bez daha.

Komentari (0)

Loading