Celebrity News

Princ Džordž i princeza Šarlot na sahrani svoje prabake kraljice Elizabete! Da li je kraljevska tradicija prekinuta? (FOTO)

Praunuci kraljice Elizabete izazvali su veliku pažnju

Princ Džordž i princeza Šarlot na sahrani svoje prabake kraljice Elizabete! Da li je kraljevska tradicija prekinuta? (FOTO)

Britanska kraljica Elizabeta II preminula je 8. septembra u 96. godini, a sahrana za koju se očekuje da će biti najveća u istoriji Velike Britanije, održaće se danas u Londonu. Ono što se mnogi pitaju jeste da li će praunuci kraljice Elizabete prisustvovati poslednjem ispraćaju prabake zbog njihovih godina.

Pročitajte: Kejt Midlton u crnini - Povod je tužan, ali svi pričaju o besprekornom stilu nove princeze od Velsa (foto)

Getty Images

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton već neko vreme razmišljali su da li bi trebalo da njihova deca prisustvuju ovom istorijskom događaju, te odlučili da princu Džordžu i princezi Šarlot dopuste dolazak dok se princ Luis koji ima svega 4 godine smatra premladim za ovakav događaj, piše "The Sun".

Dvoje najstarije dece Kejt Midlton i princa Vilijama, princ Džordž i princeza Šarlot imaće posebnu ulogu na spovodu svoje prabake. Oni će hodati iza kovčega pokojnog monarha odmah posle roditelja, ispred princa HarijaMegan Markl, a odeća koju će malena princeza poneti za ovaj događaj mogla bi izazvati veliku pažnju. 

Pročitajte: Kralj Čarls večeras organizuje prijem - Ana Brnabić u pratnji partnerke Milice stigla na sahranu kraljice Elizabete II (foto)

Getty Images

 

Kako se nagađalo u britanskim medijima, Šarlot nije trebalo biti odevena potpuno u crnu boju već se očekivalo da će samo imati neke modne dodatke, poput trake za glavu ili sličnog detalja u crnoj boji čime bi kraljevska tradicija bila prekinuta imajući u vidu da se na pogrebima tradicionalno nosi crna, međutim i ostale tamne boje mogu biti prihvatljive. Ipak odluka da deca budu potpuno u tamno odevena izazvala je brojne reakcije i komentare što je donekle i očekivano.

Pročitajte:MRŽNJA nije tajna - Kejt i Megan prisiljene da stoje jedna pored druge, pogledajte šta se desilo (FOTO)

Getty Images

 

Praunuci kraljice Elizabete svojim prisustvom i odavanjem počasti kraljici, po mišljenju viših savetnika palate trebalo bi da pošalju snažnu i simboličnu poruku naciji i svetu, posebno iz razloga što je princ Džordž sada drugi u redu za kraljevski tron nakon oca Vilijama, te palata smatra da bi bilo dobro da javnost vidi budućeg monarha.

Pročitajte: MRŽNJA nije tajna - Kejt i Megan prisiljene da stoje jedna pored druge, pogledajte šta se desilo (FOTO)

Guliver Getty Images

 

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading