Celebrity News

Da li vam je lepša od Jelene? Posle neslavnog kraja bivši muž je PORED NJE pronašao sreću, vest o BLIZANCIMA sve iznenadila (FOTO)

Autor: | 22/09/2022

Bivši suprug Jelene Karleuše pronašao je svoju sreću

Da li vam je lepša od Jelene? Posle neslavnog kraja bivši muž je PORED NJE pronašao sreću, vest o BLIZANCIMA sve iznenadila (FOTO)

Bivši suprug Jelene Karleuše, jedan od naslednika bogate dinastije Karić, sada živi daleko od očiju javnosti a medijima je bio posebno interesantnan po braku sa pevačkom divom. Bojan Karić sa Jelenom stupio je u brak davne 2004. godine da bi samo nekoliko meseci kasnije doživeli krah, a on je ljubav svog života pronašao pokraj Maše Nikolić. Njih dvoje danas uživaju u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi jesu blizanci Teodor i Tara. Život im je srećan i ispunjen, a svoju porodičnu idilu čuvaju od budnog oka javnosti.

Pročitajte: Osmesi i ljubav: Veliko porodično slavlje Bojana i Maše Karić (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Karić (@bojankaric)

 

Iako bivši supružnici razloge razvoda u medijima nikada nisu komentarisali, dugo su ih pratili razni novinski natpisi, a Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula se tada na brak svog brata od strica i popularne pevačice i prisetila se kako je on okončan.

Pročitajte: Sudbina je imala drugačije planove - Ovako je trebalo da se zovu deca Jelene Karleuše i Bojana Karića, ime za sina će vas iznenaditi

Privatna arhiva

 

- Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje - ispričala je Danijela svojevremeno u razgovoru za "Informer" i istakla da mnogi članovi poznate porodice imaju drugačije mišljenje od nje, ali kako se Karići drže zajedno te svako od njih ima pravo na svoj stav i mišljenje. 

Pročitajte: Ovo nismo očekivali - Sestra Bojana Karića otkrila šokantne detalje o njegovom braku sa Jelenom Karleušom i PRAVI RAZLOG RAZVODA

 

 

Dok su bili u ljubavi, Karleuša je ovako pričala o Bojanu:

– Oboje obožavamo decu i želimo veliku porodicu. Čak smo se odlučili i za ime našeg prvog deteta. Složili smo se da ukoliko bude devojčica dobije ime Srna, a dečak će se sigurno zvati Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u božjim rukama. Ne vidim dete kao prepreku u karijeri. Mislim da će me ono samo oplemeniti. Moji obožavaoci bi verovatno voleli da me vide i u toj ulozi. Mislim da će naše dete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici – rekla je tada Jelena za "Ilustrovanu politiku".

Pročitajte: Udata za Bojana Karića, druži se sa svetskim zvezdama, sestra joj je poznata pevačica - Zavirite u luksuzni život Maše Karić (foto)

 

 

Bivši suprug Jelene Karleuše svoju sreću nakon razvoda pronašao je pored Maše sa kojom i nakon četrnaest godina braka uživa u ljubavi kao prvog dana.Oboje su avanturisti, uživaju u putovanjima, a zbog takvih naravi ne pada im teško što pola godine borave u Minsku, a pola u Dubajiu.

Ćerka čuvenog režisera Božidara Nikolića i rođena sestra pevačice Jovane Nikolić, udate Mišković, Maša, udata je za čoveka, sa kojim živi život iz snova sakriven od radoznalih pogleda, a sestre Nikolić iako za partnere imaju veoma bogate i moćne muškarce, ponosno nose epitet izuzetno skromnih dama.

Komentari (0)

Loading