Celebrity News

Dosta je bilo prećutkivanja! Danijela otkrila šta zaista nakon razvoda misli o Ognjenu: To nije čovek... (FOTO)

Svađa Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske bila je očekivana

Dosta je bilo prećutkivanja! Danijela otkrila šta zaista nakon razvoda misli o Ognjenu: To nije čovek... (FOTO)

Instagram

Koliko god se mnogi čudil svađa Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske nije prethodila njihovom razvodu. Jednostavno ili ne, ali bivši supružnici i roditelji sina Matije, shvatili su da im se ciljevi i prioriteti za budućnost menjaju, da su iz nekog razloga postali mentalno udaljeni, kao i da se ljubav među njima vremenom ugasila. Sve ovo i još mnogo toga, o čemu nisu za javnost želeli da govore, uticalo je na to da svako krene svojim putem, bez osvrtanja.

Pročitajte: Za tugu više nema mesta: Danijela Dimitrovska nakon razvoda utehu pronašla kraj NJEGA (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Očekivalo se da će se svađa Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske u nekom momentu posle razvoda možda dogoditi, ipak je trebalo podeliti stečenu imovinu i utvrditi pravila starateljstva nad naslednikom. Na žalost onih željnih senzacije, ništa od pomenutog nije se dogodilo, što svedoči tome da su voditelj i manekenka govorili istinu kada su još na samom početku isticali da su se razišli u miru.

Pročitajte: Baš na Veliki petak: Danijela Dimitrovska spremna za novi početak, osvanuo je taj dan (foto)

Instagram

 

Nastavili su komunikaciju zarad sina, njegovog što boljeg vaspitanja, školovanja i razvoja, ali to je manje više to. Ognjen se posvetio radu na "Amidži šou", Danijela svojoj modnoj agenciji i mezimcu koji je njena uteha i utočište od svega. Gotovo da ne prođe dan da sa pratiocima ne podeli Matijine snimke u kojima uglavnom ističe koliko je na njega ponosna

- To nije čovek, to je lepotan - najskorija je objava bivše manekenke, koju su njeni pratioci rado prokomentarisali, u potpunosti se složivši sa njenom subjektivnom, ali svakako i objektivnom konstatacijom.

 

Komentari (0)

Loading