Celebrity News

Duško Tošić PRELOMIO! Vratio se ćerkama i Jeleni (FOTO)

Odluka Duška Tošića jeste da uživa u životu

Duško Tošić PRELOMIO! Vratio se ćerkama i Jeleni (FOTO)

Odluka Duška Tošića da se vrati u Beograd nakon mnogobrojnih poslovnih angažmana u inostranstvu privukla je veliku pažnju javnosti, a doskora životni saputnik Jelene Karleuše na budnom je oku sedme sile. Razvod pop dive i bivšeg fudbalera mesecima unazad puni novinske stupce i svi bi da zavire u privatnost popularnog para, pa se svaka nova fotografija razmatra do detalja, a Duško je očito odlučio da vreme posveti sebi i svojoj porodici, te je i pored brojnih obaveza u Turskoj gde radi kao fudbalski menadžer sve češće u Beogradu kako bi vreme provodio sa svojim naslednicama.

Da Duško i te kako uživa u novom načinu života svedoči najnovija objava koja se brzinom svetlosti širi društvenim mrežama, a komentari na račun izgleda našeg reprezentativca mahom su u superlativu što Dušku posebno prija.

Pročitajte: Da li vam je lepša od Jelene? Posle neslavnog kraja bivši muž je PORED NJE pronašao sreću, vest o BLIZANCIMA sve iznenadila (FOTO)

Instagram printscreen

 

Svoju veliku ljubav nikako ne želi da zapostavi, a ujedno je spojio lepo i korisno te se na pretpostavljamo poslovnom ručku, okupio u jednoj kafani sa svojim prijateljima iz sveta fudbala. Dobrog raspoloženja Dušku očigledno ne manjka što se može videti na njegovom osmehom ozarenom licu, a sudeći po prepunom stolu dobre hrane i pića reklo bi se da se odlično provodi.

Iako se ne eksponira preterano u javnosti, Duško po koju fotografiju podeli na društvenim mrežama, a imajući u vidu da je uglavnom u muškom društvu, mnogi su se zapitali da li mu je popularna pevačica još uvek rak rana.

Komentari (0)

Loading