Celebrity News

Mirka Vasiljević se opustila i popela na sto! Ponašanje majke četvoro dece šokiralo Vujadina koji se ODMAH oglasio (FOTO)

Ponašanje Mirke Vasiljević nije moglo proći nezapaženo

Mirka Vasiljević se opustila i popela na sto! Ponašanje majke četvoro dece šokiralo Vujadina koji se ODMAH oglasio (FOTO)

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić godinama žive u skladnoj zajednici, a svoje četvoro dece odgajaju daleko od medijske pompe. Ipak, par privlači ogromnu pažnju najviše iz razloga što intimu ne daju na tacni, a glumica nije aktivna ni na društvenim mrežama, pa je jedino preko Vujadinovog "Instagrama" moguće zaviriti u njihovu, svima interesantnu privatnost. Da ponašanje Mirke Vasiljević ume i te kako da intrigira može se zaključiti upravo sa naloga njenog dragog.

Glumica je, naime, proslavila divan dan, a bivši fudbaler odvažio se na neuobičajenu rođendansku čestitku te je sa svojim pratiocima podelio interesantan "Insta story" uz kratko i jasno "Srećan rođendan" i Mirkin izazovni ples.

Pročitajte:  Jednostavno, nije to to! Meni treba ljubav, on to ne zna da pruži - Mirka Vasiljević o RAZVODU od Vujadina

Instagram printscreen

 

Snimak gde se glumica na stolu, u opuštenoj varijanti veseli uz popularni hit brzinom svetlosti proširio se društvenim mrežama, a ponašanje Mirke Vasiljević oduševilo je mnogobrojne Vujadinove fanove. 

Pročitajte:  Zgodniji čak i od Vujadina, sin kontroverznog biznismena kog svi znate - Pogledajte ko je bio Mirkina najveća ljubav pre braka (FOTO)

Instagram printscreen

 

Pohvalni komentari ne prestaju da se nižu na račun Savićeve izabranice koja je sebi dala malo oduška, a nije mogla proći nezapaženo ni njena vitka figura dok zavodljivo pleše i uvija kukovima. 

Komentari (0)

Loading