Celebrity News

Supruga Dekija Pantelića konačno u javnosti: Ovo je žena koja je bila uz njega tokom borbe sa bolešću, svi pričaju o njoj (FOTO)

Supruga Dekija Pantelića najveća je podrška voditelja

Supruga Dekija Pantelića konačno u javnosti: Ovo je žena koja je bila uz njega tokom borbe sa bolešću, svi pričaju o njoj (FOTO)

Nakon što je 2012. godine saznao da boluje od tumora krajnika Deki Pantelić sve je učinio kako bi ozdravio i zdrav se vratio porodici. Mesecima se lečio u inostranstvu gde je i operisan, prošao najgore fizičke i psihičke lomove i na svu sreću iz svega izašao još jači. Decenija je prošla od nemilog događaja i Pantelić ponosno ističe da se oseća odlično, uz malu napomenu da ništa ne bi bilo isto da nema Mione. Supruga Dekija Pantelića, sa kojom on ima dvoje mališana Vukašina i Lanu, i u dobru i u zlu je kraj omiljenog voditelja. Veliki oslonac mu je bila u momentu saznanja da mu predstoji velika borba, isto tako zajedničkim snagama prihvatili su dijagnozu da im deca imaju dijabetes i sa tim uspešno balansiraju, a upravo u njenom zagrljaju Pantelić je pronašao utočište kada je u martu odlučio da se povuče sa malih ekrana.

Pročitajte: Nažalost, otkrili su mi tumor… Borba Dejana Pantelića sa opakom bolešću iz koje svi treba da učimo

Mirko Tabašević

 

Naime, on je u martu hitno operisan zbog pucanja slepog creva, zbog čega je odlučio da karijeru za sada nastavi iza kamera.

- Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje 'polovan'. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije... trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete - napisao je Dejan Pantelić na "Instagramu koji se od tada nije pojavljivao u javnosti.

Pročitajte: Lekari nisu verovali, ali ona jeste: Upoznajte tajanstvenu suprugu Dejana Pantelića, uz njenu ljubav pobedio je opaku bolest (foto)

Boško Karanović

 

Po prvi put nakon izlaska iz bolnice ruku pod ruku sa suprugom on je sinoć prošetao crvenim tepihom mts dvorane, povodom premijere jednog ostvarenja, a umesto na njega akcenat od strane medija i ostalih prisutnih bačen je na Mionu. Svi su komentarisali koliko je lepa, mada malo umorna, dok je istovremeno izanaliziran i njen stajling. Smerna, dostojanstvena, jednostavna, a opet unikatna samo su neke od pohvala koje je supruga Dekija Pantelića dobila s razlogom.

Komentari (1)

Loading