Celebrity News

Njegovim odlaskom sve se promenilo: Ovo su sinovi Nebojše Glogovca iz prvog braka, a njihov odnos sa polusestrom će vas začuditi (FOTO)

Sinovi Nebojše Glogovca nakon smrti oca rapidno sazreli

Njegovim odlaskom sve se promenilo: Ovo su sinovi Nebojše Glogovca iz prvog braka, a njihov odnos sa polusestrom će vas začuditi (FOTO)

Miloš i Gavrilo Glogovac, sinovi Nebojše Glogovca dva su vrlo uspešna mladića, svaki u svojoj oblasti. Dok je Gavrilo odmah u startu znao da s javnošću ne želi da deli svoju privatnost i to koja su mu opredeljenja, mlađi Miloš vrlo otvoreno je komunicirao sa očevom publikom. Pojavio se čak u jednom momentu u kulinarskoj emisiji, ali vreme je pokazalo da mu daleko više leži uloga iza kamere. Danas on studira režiju na Fakultetu dramskih umetnosti i po sudu kolega i profesora lepo oblikuje svoje znanje i preti da postane vrlo priznat i poznat.

Pročitajte: Sećanje ne bledi: Ovako su Milica i Nebojša Glogovac izgledali na dan svog venčanja (FOTO)

Ata Images

 

Sinovi Nebojše Glogovca vrlo mladi su ostali bez očinske figure, ali to ih nije sprečilo da izrastu u divne, posvećene muškarce i odanu braću malenoj Sunčici. Uprkos tome što je jedina spona između sestre i braće različitih majki nestala, Miloš i Gavrilo nisu odsutali od želje da budu najveći oslonac svojoj sestrici i pravi uzori. Istina je da svaki od njih ima dosta obaveza što na fakultetu, što privatno ali uvek pronađu makar malo vremena za Sunčicu koja sledeće godine kreće u vrtić. 

Pročitajte: Ista otac: Ćerka Nebojše Glogovca izrasla u preslatku devojčicu, ovo je Sunčica (foto)

 

Nebojšina udovica Milica uživa kada se njih troje druže i drago joj je kada vidi da su braća zaštitnički nastrojena prema njenoj jedinici.Bivša Glogovčeva supruga, slikarka Mina takođe nema ništa protiv njihovog odnosa, naprotiv ponosna je na svoja dva naslednika i njihovu empatiju i ljubav koju nesebično dele.

Komentari (0)

Loading