Celebrity News

Zalud se trudila da prevari javnost: Napokon isplivalo pravo stanje u porodici Seke Sablić, evo šta misli o sinu i snaji(FOTO)

Sin Seke Sablić jedinac je komičarke i njeno najveće bogatstvo

Zalud se trudila da prevari javnost: Napokon isplivalo pravo stanje u porodici Seke Sablić, evo šta misli o sinu i snaji(FOTO)

Ako se uzme u obzir to da ga je odgajala sama, bez podrške muža, u možda čak i najgore vreme, sasvim očekivano bi bilo da je sin Seke Sablić krenuo sranputicom. Mnogim madićima njegovog uzrasta upravo to se dogodilo, međutim, glumica odgajana po tradicionalnim strogim vrednostima, niti jednog jedinog trena mezimca nije puštala bez nadzora nastojeći da od njega stvori muškarca za primer, kojim će se ponositi.

Pročitajte: Snajka Seke Sablić ogorčena: Ko bi istrpeo da vam se svekrva meša u brak (FOTO)

Dalibor Danilović

 

Sve što je namerila to je ostvarila te se danas može pohvaliti predivnim i pretalentovanim naslednikom, koji joj je podario unuke, ali i neizmernu radost zbog profesionalnih uspeha, koje niže. Seka je par puta naglasila, budući da su iz iste branše, da je prema sinu dosta kritički nastrojena te da mu uvek kaže kada to može bolje i jače, koliko god se on ljutio. Naravno priznala je i da se s godinama i Stefanovim iskustvom u poslu, sve manje meša, ali da je vrlo prisutna u njegovom privatnom životu, da ga redovno posećuje, pomaže snaji, obožava da se igra sa unučićima i to sve uporedo sa novim angažmanima na filmu i u pozorištu.

Pročitajte: Daleko od luksuza, ali idealno za beg od svih: Zavirite u vikendicu Seke Sablić na crnogorskom primorju (FOTO)

Boško Karanović

 

Jedan od onih o kojem se poslednjih nedelja dosta piše je i film "Komedija na tri sprata" u kojem Seka tumači majku nepopravljivog kriminalca. Gostujući u emisiji povodom pomenutog ostvarenja dramska umetnica priznala je da joj se lik veoma dopao jer mu je dosta slična, najviše po tome sa kakvom požrtvovanošću se njena junakinja Živka odnosi prema nasledniku, što je, po njenim rečima, baš ono što i sama praktikuje. 

- Dopala mi se uloga, ima ona nešto slično sa mnom, ta neprikosnovena majka to se meni jako dopalo koja prihvata svoga sina baš takvog kakav jeste, čak i kad robija ona je već shvatila da on čitavog života pravi neko čudo, neki kriminal i ona ga čeka da dođe iz zatvora. Njoj su dve stvari najvažnije u životu njen sin i slava gde okuplja tu celu zgradu, ona je prosto kao stub egzistenije sa tom hranom koju sprema, održava sve te ljude na okupu i sina. Ima nešto racionalno što lični na mene - ispričala je Seka otkrivši kakav odnos zapravo ima sa jedincem.

Pročitajte: Sin Seke Sablić isti majka: Glumica prvi put u javnosti sa naslednikom (foto)

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading