Celebrity News

A sada DEČAK! Iako mu ćerke kreću u srednju školu, Vojin Ćetković je OBJAVIO NAJLEPŠE VESTI O PRINOVI! Svi čestitaju (FOTO)

Dom Vojina Ćetkovića obuhvatila je velika radost

A sada DEČAK! Iako mu ćerke kreću u srednju školu, Vojin Ćetković je OBJAVIO NAJLEPŠE VESTI O PRINOVI! Svi čestitaju (FOTO)

Dom Vojina Ćetkovića svih ovih godina bio je prilagođen petočlanoj porodici koju su donedavno činili glumac, njegova supruga Sloboda Mićalović, ćerke Mila i Vera, ali i pas Dima. Po najskorijoj objavi dramskog umetnika na "Instagramu" to se zadnjih dana u velikoj meri promenilo i tek će.

Pročitajte: Nikad viđena fotka Slobode MIćalović sa venčanja! Glumica blista, a tek venčanicu da vidite (FOTO)

Boško Karanović

 

Naime, Vojin je objavio fotografiju svog psa Dime i njegove "devojke", koja se pre par dana okotila i na svet donela čal tri šteneta. Uz komentar: "Dima postao tata" glumac je svoje pratioce raznežio i nasmejao, a gotovo nema ko nije prokomentarisao da su štenci preslatki i da bi bio red da jedno od troje ostane u porodici Ćetković- Mićalović.

Pročitajte: Ćerke Slobode i Vojina PRVI PUT sa roditeljima u javnosti! Sami procenite na koga bliznakinje liče (FOTO)

Instagram

 

Da li će dom Vojina Ćetkovića zaista uskoro biti uvećan za još jednog člana vreme će pokazati, ono što je izvesno je da glumački par i njihove ćerke obožavaju svog kućnog ljubimca kojem su izuzetno posvećeni. Vole da ga šetaju, što čine na smenu, po povratku s posla i iz škole, vode ga sa sobom i na putovanja, a posebno se svi raduju kada odu u vikendicu pored reke okruženu prostranim livadama kojima Dima razdragano trči.

Pročitajte: Nikad više i zauvek: Bivša žena Vojina Ćetkovića u tajnoj poseti Srbiji, neke ljubavi su večne FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading