Celebrity News

Zvezda serije "Kada lišće pada" UHVAĆENA sa svekrom: Evo šta su radili kada ih je muž zatekao u sobi

Gokče Bahadir uhvaćena u preljubi

Zvezda serije "Kada lišće pada" UHVAĆENA sa svekrom: Evo šta su radili kada ih je muž zatekao u sobi

Da je Gokče Bahadir uhvaćena u preljubi bruji po turskim medijima, jer slavna glumica koju publika pamti po ulozi Lejle u seriji "Kad lišće pada" nije to uradila sa bilo kim. Muža Alija ona je prevarila sa njegovim ocem Kemalom, svega sedam meseci od venčanja, što je odjeknulo medijima i turskom javnošću poput bombe. Skandalozni postupak glumice izazvao je osudu svakoga ko je imao priliku da pročita bar jednu vest na konto njenog emotivnog života i toga kakav je emotivni rolerkoster priredila suprugu.

Pročitajte: ČESTITAMO: Najlepše vesti stižu iz doma Bali bega, prinova STIGLA! Pogledajte prvu fotografiju

 

 

Sve pomenuto dogodilo se pre više od devet godina, glumica danas ima novog muža uspešnog muzičara Emira Ersoja, ipak da je Gokče Bahadir uhvaćena u preljubi još uvek se provlači po portalima i jednako je ljudima interesantno da pročitaju.

Pročitajte: Praznici mogu da počnu: U luksuzni dom najlepšeg truskog para ona je stigla, mali Karan oduševljen (foto)

 

 

Uprkos tome što je napravila veliku grešku, koju je nemoguće ni pred Bogom ni svetom izbrisati omiljena Lejla pronašla je ponovo ljubav. Prošle godine Ersoju je izgovorila sudbonosno da, a bivšeg partnera Alija, njegovog oca takozvanog plejboja Kemala i to na koji način je sa njim uhvaćena na delu nastoji da zaboravi. Navodno, Ali se vratio kući dva dana ranije jer je želeo da Gokče iznenadi, ali je ipak on bio iznenđen. Prvo jer je video očev automobil u njihovom dvorištu, a potom je usledio još veći šok kada ih je zatekao nage u dnevnom boravku. Afera je po pisanju turske štampe trajala jednako koliko i glumičin brak.

Komentari (0)

Loading