Celebrity News

Otac deteta Milice Dabović konačno u javnosti sa NOVOM SUPRUGOM: Ovo što je rekla o Milici je baš ružno i ponižavajuće (FOTO)

Otac deteta Milice Dabović nestao je bez traga

Otac deteta Milice Dabović konačno u javnosti sa NOVOM SUPRUGOM: Ovo što je rekla o Milici je baš ružno i ponižavajuće (FOTO)

Otac deteta Milice Dabović i život koji je košarkašica imala s njim do detalja će, navodno biti opisan u knjizi koja se sprema. Zlatna sportistkinja za medije je svojevremeno otkrila da je sa bivšim izabranikom prošla nezamislive situacije, o kojima će putem autobiografskog romana njeni fanovi uskoro biti obavešteni.  Kao neko ko je Srbiji doneo sijaset nagrada Milica je oduvek imala veliki broj ljudi koji je podržavaju, a dodatne obožavaoce stekla je po učešću u rijaliti šou programu "Surviver". Svakodnevno ona od njih dobija na hiljade reči podrške, ipak bilo bi nelogišno da nema i onih koji je osporavaju.

Pročitajte: Uvek je birala POGREŠNE: Milica Dabović pokazala NOVOG DEČKA, svi su šokirani ko je u pitanju (FOTO)

Petar Đorđević

 

Svaku poruku Dabovićeva voli da pročita, procesuira pa ako je kritika konstruktivna da je prihvati ako nije da je obriše, a u moru sličnih negativnih komentara jedan se posebno istakao te je košarkašica odlučila da ga podeli  javno. Naime, sportiskinji je u inbox pisala izvesna Vanja Šćekić sa namerom da Milicu uvredi, na njenu žalost uspela je samo da je nasmeje i pomalo zbuni medije koji su ovaj okršaj ispratili.

Pročitajte: "Da li ovo priliči jednoj majci"? Izazovne fotografije Milice Dabović podelile našu javnost (FOTO)

Survivor printscreen

 

Dotična je napisala:

- I da...izvini što me moj dragi obožava...što me nikad ne bi ostavio trudnu...itd..al...tek sad čoveka razumem...imati posla s tolikom budalom stvarno je strašno.

Pročitajte: Menja sve iz korena: Milica Dabović donela odluku koja će promeniti život njoj i njenom sinu!

Instagram

 

Zaključak mnogih isprva je bio da je Miličina protivnica zapravo supruga njenog bivšeg dečka, za kog su mediji misllli da se zove Vuk Roten, pa se posle doznalo da mu je pravo ime Ljubomir Hadžistević. Vrlo brzo, međutim, doznalo se da se Šćekićeva samo igrala rečima u nameri da košarkašici napakosti te da je otac deteta Milice Dabović bez posebnog razloga bio predmet njenog izlaganja

Shvativši ovo na vreme sportiskinja se nije mnogo potresla, samo je prokomentarisala da je svaki napad dodatna građa za roman čiji sadržaj će odjeknuti poput bombe.

 

 

Komentari (0)

Loading