Celebrity News

Ne mogu to više da podnesem, svađe su mi oduzele mnogo snage! Nataša Ninković prvi put PRIZNALA (FOTO)

Muž Nataše Ninković ugostitelj je i biznismen

Ne mogu to više da podnesem, svađe su mi oduzele mnogo snage! Nataša Ninković prvi put PRIZNALA (FOTO)

Opšte je poznata stvar da je savremeno doba donelo brojne teškoće za porodicu kao instituciju. Sve češći su razvodi i svi se slažu da je vrlo teško i godinu dana očuvati zajednicu i da su pravi srećnici oni kojima,  poput Nataše Ninković, polazi za rukom da ostanu u braku tri decenije. Istina pričala je umetnica svojevremeno da ona i njen emotivni partner, otac njenih sinova Matije i Luke Nenad Šarenac puno rade na odnosu, koji kao i svaki drugi ima svoje faze i nije uvek bajkovit, ali da se uz puno ljubavi i razumevanja stvari naposletku uvek iskristališu, te da čovek dođe u neke godine kada mu čak i mane supružnika postaju mile. Muž Nataše Ninković najvećim delom zaslužan je za osmeh i toplo srce temperamentne glumice, koja retko pristaje na kompromise. Po njenim rečima teško je nositi se sa njenim tvrdim hercegovačkim ubeđenjima i karakterom, a u šali je ranije umela da kaže da njenom suprugu treba uručiti nekakvu nagradu, najpre za uspostvaljanje mira i sklada u braku.

Pročitajte: Zanela se! Vesna Trivalić u prisnom odnosu sa mlađim kolegom, odale je fotografije sa venčanja Mine Sovtić

printscreen

 

Da je s godinama počela da razmišlja poput Nenada, te je sve mekša i ne toliko kategorična svedoči njeno izlaganje na temu braka, zapravo svađe među supružnicima. Dramska umetnica, naime, dala je odgovor na pitanje smatra li da je dobro posvađan otići u krevet.

- Nipšto, meni je uvek to žao. Prvo znate da ćete se ujutru pomiriti, zbog čega bi gubio jednu noć, zbog čega bi legao u krevet i ne pričao sa nekim koga voliš samo zato što si ljut. Ne volim da ne pričam. Ne volim da gubim jedan, sat ili noć, da ne govorim dane. Druga je stvar ako si shvatio da ti više nećeš da budeš pored te osobe, onda je to nešto drugo, ali ovako kad sam ljuta pa znam da je samo pitanje dana kada ćemo se pomiriti, sutra ili prekosutra pa baš ako nije toliko strašno, a obično nije onda propričam. Ne mogu tu energiju da podnesem, više mislim o tome kako da izbegnem kako da odem gore ili dole, pa ne mogu to mi stvarno uzme mnogo snage - izjavila je glumica, za koju se veruje da kraj Nenada živi život o kojem mnoge žene maštaju.

Pročitajte: Scena koju retko viđamo: Nataša Ninković sa suprugom u javnosti, kakav gospodin (foto)

 

 

Muž Nataše Ninković privlačan je muškarac, po mnogo čemu sličan umetnici, te se nakon toliko godina može zaključiti da je on njena srodna duša.

Komentari (0)

Loading