Celebrity News

Priznao da je PREVARIO suprugu Maju: Evo ko je maturantkinja koju je ZAVEO Željko Samardžić (FOTO)

Preljuba Željka Samardžića tema je o kojoj se dosta proteklih godina pisalo

Priznao da je PREVARIO suprugu Maju: Evo ko je maturantkinja koju je ZAVEO Željko Samardžić (FOTO)

Da se dogodila preljuba Željka Samardžića nije više tajna. Pre par godina pevač folk muzike sve je javno priznao, na svu sreću njegova supruga Maja nije mnogo pažnje tome pridavala, te je uprkos poniženju i strašnim naslovima u štampi ostala sa njim u braku.

Pročitajte: Bolest je izgleda jača: Željko Samardžić prvi put o zdravstvenom stanju i zašto je morao da se penzioniše

Ata images

 

Kako vreme prolazi, međutim, sve više detalja iz muzičarevog tajnog života se otkriva pa i to da je svojevremeno osvojio maturantkinju i nakon svega dva susreta poveo ju je kući, suprotstavljajući se njenim roditeljima.

Pročitajte: PREVARIO SAM ŽENU: Željko Samardžić SVE PRIZNAO, najteži dani u porodici

 

 

Kada je ova inforamcija dospela u javnost svi su, blago rečeno, bili šokirani jer jedno je varati ženu, a drugo otimati devojku. Šokirani su, međutim, bili i ostali samo oni koji nisu do detalja saslušali Željkovu priču. Pomenuta maturantkinja bila je njegova supruga Maja, a čitav događaj oko prosidbe i odvođenja kući bez znanja njenih roditelja dogodio se pre više od četiri i po decenije.

Pročitajte: Željko Samardžić za "HELLO!" otkriva detalje bračnog života koje javnost do sada nije znala

 

 

Pevač je ispričao da mu se Maja dopala na prvi pogled i da ju je priliko drugog susreta, a na njenoj maturi zaprosio.

– Pokupio sam je s mature, ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole, rekao sam joj: "Ti ideš kući sa mnom". Inače, ja sam joj i pevao na maturi, postoji i fotografija te večeri. Ona je odmah pristala da pođe sa mnom, ali njeni roditelji su bili protiv naše veze.Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu. Kada bi je svi gledali mojim očima bila bi najlepša na svetu – otkrio je muzičar čiji brak je danas po jačini ravan jedoj takvoj tvrđađavi koju spominje. 

Pročitajte: Čestitamo! Porodila se ćerka Željka Samardžića, a evo koje ime je dala bebi (FOTO)

Filip Šobot

 

 

Čak ni preljuba Željka Samardžića nije uspela da je sruši, naprotiv njegova i Majina porodica koju čine ćerke, zetovi i unuci broji preko 20 članova.

Komentari (0)

Loading