Celebrity News

Posle toliko godina BEBA stiže: Lidija Vukićević rasplakala sve objavom na Instagramu (FOTO)

Autor: | 29/11/2022

Objava Lidije Vukićević naišla je na brojne pozitivne reakcije

Posle toliko godina BEBA stiže: Lidija Vukićević rasplakala sve objavom na Instagramu (FOTO)

Svima je poznato da je popularna glumica veliki ljubitelj životinja, pa putem društvenih mreža na kojima je i te kako aktivna ona neretko skreće pažnju domaće javnosti na problem nedužnih bića koja su ili izbačene na ulicu, ili su svoj život provele na istoj. Svojim apelima, ona je brojnim napuštenim životinjama pomogla da pronađu topli dom, a najnovija objava Lidije Vukićević izazvala je veliku pažnju i opšte oduševljenje.

Pročitajte: JEDINA fotografija sa venčanja Lidije Vukićević i Mitra Mrkele - Mlada blista u venčanici sa ogromnim velom, njega nećete prepoznati (FOTO)

Instagram printscreen

 

Naime, popularna glumica otvorila je vrata svog toplog doma pružajući ljubav, saosećanje i sreću krznenim ljubimcima, a interesantne kadrove podelila je na svom "Instagram" profilu.

Pročitajte: Stajling Lidije Vukićević želećete da prekopirate za doček, ali samo ako ste hrabre - Da li biste poneli ovakvu haljinu? (FOTO)

Instagram printscreen

 

U društvu preslatke družine koju je savesno nahranila, napojila i pružila im utočište od hladnoće, Lidija je pozirala sa širokim osmehom, a na ovaj njen gest pohvalni komentari nizali su se jedan za drugim.

Pročitajte: Prepoznaćete ih po frizurama! Verovali ili ne, ovo je starija sestra Lidije Vukićević i njihov odnos KRIJE VELIKU TAJNU (FOTO)

Instagram printscreen

 

Objava Lidije Vukićević u opisu koje stoji komentar: "Sve su to moja deca", govori koliko Lidija uživa u društvu najboljeg čovekovog prijatelja što i ne čudi jer glumica važi za velikogi pobornika kada su prava životinja u pitanju.

Pročitajte: Kupaći Lidije Vukićević stoji kao saliven - Koliko bi vama bilo potrebno hrabrosti da ovo obučete? (FOTO)

Instagram printscreen

 

Instagram printscreen

 

Komentari (1)

Loading
Koviljka

22:39 29.11.2022

Sve je lepo nahranila je kućice ali ne treba ih držati da spavaju u kavezu, niti uopšte u kavezu . Zašto? Moji kućici su "slobodni" šetaju