Celebrity News

Nije zbog novca: Dubravka Mijatović otkrila ko ju je NATERAO da NAPUSTI seriju "Srećni ljudi" usred prikazivanja

Odluka Dubravke Mijatović da sve napusti šokirala je javnost

Nije zbog novca: Dubravka Mijatović otkrila ko ju je NATERAO da NAPUSTI seriju "Srećni ljudi" usred prikazivanja

Da od znatiželjnih medija sakrije intimu koliko god je to moguće čvrsta je odluka Dubravke Mijatović. Atraktivna glumica, o čijoj lepoti i talentu svi govore, i dan-danas nakon 36 godina karijere drži se svoje devize, zbog čega je gotovo nemoguće saznati nešto više od onoga što ona sama ne dozvoli da ode u etar. 

Pročitajte: Da li je ova lepota realna? Ćerka Dubravke Mijatović fotografijom oduševila sve, u očima se vidi čija je ćerka

Promo

 

Dubravka poslednjih godina odbija da se fotografiše za novine, izbegava da za iste govori na bilo koju temu, a ćerke Sara Madžgalj i Iva Radaković, pored pozorišta, njen su možda čak i jedini fokus interesovanja. Ne smatra dramska umetnica da publiku zanima to šta ona želi i ima da kaže, dok s druge strane nije rada da priča na teme koje bi drugi pokrenuli stoga su i javnost i novinari ostali uskraćeni za njena izlaganja.

Pročitajte: Ova žena je svakim danom SVE MLAĐA! Dubravka Mijatović posle tri godine u javnosti, DA LI BISTE JE PREPOZNALI (FOTO)

 

 

 

Instagram

 

 

Jedno od retkih u kojima je vrlo otvoreno, možda čak i po poslednji put govorila, dogodilo se 1994. godine za list Sabor u kom je tada dvadesetosmogodišnja Dubravka govorila o svojim počecima, pozorišnim ulogama, planovima, pa i odlasku iz kultne serije "Srećni ljudi". Naime, tadašnja odluka Dubravke Mijatović da napusti ekipu i krene drugim putem sve je iznenadila, ljubiteljima serije bilo je krivo što je do toga došlo i svi se pitali da li je, kako se spekulisalo, u pitanju mali honorar. Evo kako je ona to objasnila:

- Morala sam da pobegnem od stalnih dobacivanja na ulici: "Điki, Điki!" Ako glumac želi da se oproba i u drugim žanrovima, onda je to bila dobra odluka. Osim toga, znam da je to bila poštena odluka i prema ekipi i prema publici. Mislim da glumac ima pravo da bira i da - kada pročita tekst - odluči da li će ulogu prihvatiti ili ne. Kod maratonske TV serije, poput "Srećnih ljudi", dobije se tekst samo za prvih desetak epizoda, a šta će biti posle, u kojem pravcu će se uloga razvijati, ne zna se. Meni više nije odgovarala uloga Đine i verujem da sam dobro postupila. Ne mislim da sam bila nezahvalna ili bezobrazna. Pričalo se da sam to uradila zbog malog honorara, što nikako nije tačno. Da mi je bilo važno da mnogo zaradim, ne bih se okrenula pozorištu u kojem se mnogo manje plaća. Osim toga, oslobodila sam mesto drugom glumcu, a ja sam krenula putem kojim sam želela - izjavila je tada Dubravka a nportal.rs danas njen intervju prenosi u celosti.

Pročitajte: Zaljubili su se, dobili ćerku i brzo rastali: Ovaj poznati glumac bio je muž Dubravke Mijatović, sreću je pronašao kraj druge

nportal.rs

 

 

Komentari (1)

Loading
mm

02:59 05.12.2022

Sjećam se da sam tad u nekom časopisu (Sabor nikad nisam čitala)čitala njenu baš ljutitu izjavu da joj ne isplaćuju honorar, šta misle ona mora da živi, da plaća obaveze,vrtić za ćerku itd.