Celebrity News

Da li je ova lepota realna? Ćerka Dubravke Mijatović fotografijom oduševila sve, u očima se vidi čija je ćerka

Ćerka Dubravke Mijatović neodoljivo podseća na majku

Da li je ova lepota realna? Ćerka Dubravke Mijatović fotografijom oduševila sve, u očima se vidi čija je ćerka

Promo

Iva Radaković, ćerka Dubravke Mijatović i Gorana Radakovića nikada se ne eksponira javno, a mnogi kažu da je prava kopija svoje majke od koje je i nasledila lepotu.

Glumica koja iza sebe ima dva braka, prvi sa Goranom sa kojim je dobila Ivu i drugi sa Marinkom Madžgaljem sa kojim ima ćerkicu Saru, svoju decu je odgajala daleko od očiju javnosti.

Pročitajte: Gledali ste ih u filmu zajedno - Ovo je prvi muž Dubravke Mijatović (foto)

Facebook

 

Veoma zaštitnički nastrojena, glumica je Ivinu prvu fotografiju objavila prilikom njenog punoletstva, a ova sada dvadesetdvogodišnja devojka izrasla je u pravu lepoticu koja je i po držanju i po lepoti slika i prilika svoje majke.

Pročitajte: ZAR OPET S MLAĐIM? Dubravki Mijatović srce ponovo zaigralo a za sve je zaslužan OVAJ glumac (FOTO)

Instagram printscreen

 

Sličnost između majke i ćerke ne prestaje da se komentariše, a u prilog tome govori i fotografija Dubravke Mijatović iz vremena kada joj je bilo dvadeset.

Pročitajte: Zaljubili su se, dobili ćerku i brzo rastali - Ovaj poznati glumac bio je muž Dubravke Mijatović, sreću je pronašao kraj druge

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Ivin tata Goran i Dubravka upoznali su se na studijama, a ljubav je planula tokom snimanja filma "Tri palme za dve bitange i ribicu", nakon čega je usledilo venčanje. Ipak došlo je do kraha braka, a bivši supružnici ostali su u korektnim odnosima. 

Dubravka o detaljima njihovog braka nikada nije govorila za javnost, a glumac je u više navrata isticao kako je njegova bivša supruga divna i posvećena majka.

Komentari (0)

Loading