Celebrity News

Svadba iz snova, a BRAK IZ PAKLA! Bila je prelepa mlada: Pogledajte jedine sačuvane fotografije sa venčanja Nine Badrić i Bernarda Krasnića

Venčanje Nine Badrić obavljeno je u tajnosti

Svadba iz snova, a BRAK IZ PAKLA! Bila je prelepa mlada: Pogledajte jedine sačuvane fotografije sa venčanja Nine Badrić i Bernarda Krasnića

Bernard Krasnić, bio je velika ljubav pevačice Nine Badrić pored kog je cvetala i osećala se najvoljenijom ženom na svetu. Veridba je usledila kao logičan sled dugogodišnje ljubavne priče, a crkveno venčanje Nine Badrić sa pet godina mlađim biznismenom obavljeno je u tajnosti.

Pročitajte: Nekada je ludo voleo poznatu pevačicu - Bivši muž Nine Badrić danas je srećno oženjen ovom lepoticom (FOTO)

Story.hr/Arhiva Story

 

- Da, bio je to najromantičniji trenutak u mom životu. Dogodilo se to u Dubrovniku. I to mi je bilo veliko iznenađenje. Sedeli smo u restoranu Nautika. Bilo je vruće, duvao je topao vetar i u vazduhu se osećalo nešto posebno. Bernard se, naravno, počeo šaliti. Pitao me je jesam li promenila lak za nokte, a kad sam mu pokazala ruku, izvadio je kutijicu u kojoj je blistao prsten. Ostala sam bez teksta! - rekla je pevačica koja je sa izabranikom odmah počela maštati o najsrećnijem danu.

Tri godine nakon veridbe u Dubrovniku, 2006. godine, Nina i Bernard rekli su "da" u zagrebačkoj crkvi Majke Presvete Device Remetske. Samo uz prisustvo kumova, Kristine Renić i Antonija Franje upriličena je svečana ceremonija ranije nego što su tadašnji partneri planirli, a razlog je promena crkvenih zakona do kojih je došlo, a koji su branili venčanja na otvorenom. Nije to omelo zaljubljeni par da se zareknu na večnu ljubav, te je tog ponedeljka pevačica ispred crkve stigla u dugoj beloj haljini sa potpisom "Roberto Kavali" dok ju je pred oltarom čekao mladoženja u elegantnom brendiranom odelu takođe u beloj boji.

Pročitajte: Zasijao verenički prsten na ruci Nine Badrić - Vreme je za LEPE VESTI, pevačica sve potvrdila fotogafijom

Story.hr/Arhiva Story

 

Zbog novog termina, kako prenosi Story.hr, Nina čak nije stigla posetiti ni frizera, a jedino je uspela dobiti šminkera Sašu Jokovića koji nije ni slutio da je ulepšava za venčanje. Ipak, kada se pojavila u crkvi, mlada je svog dragog uspela da ostavi bez daha:

 

- Nikada pre nisam od njega uhvatila takav pogled. Samo me bez reči stisnuo za ruku - priznala je Nina nakon što je svom prezimenu Badrić dodala suprugovo Krasnić. Zajedno sa kumovima, Nina i Bernard uputili su se na ručak u restoran, a već narednog vikenda usledilo je spektakularno slavlje.

Pročitajte: Želja za usvajanjem deteta nikada je nije napustila! U dom Nine Badrić stigao dečak predivnog imena(FOTO)

Story.hr/Arhiva Story

 

Na poznatom istarskom imanju Menighetti u blizini Bala par je ugostio čak 180 zvanica, a kada se prelepa Nina pojavila u predvorju kuće, u istoj onoj venčanici koju je nosila na bračnoj ceremoniji, njena pojava je izazvala gromoglasan aplauz. Uz stihove pesme Stivija Vondera "For Your Love", mladenci su zaplesali svoj prvi ples, a zatim pozvali goste da se posluže bogatom trpezom. Do ranih jutarnjih sati trajalo je venčanje Nine Badrić i Bernarda Krasića za koje mnoge zvanice kažu da je proteklo u odličnoj atmosferi, te da je bilo jedno od najveselijih i najlepših na kojem su bili.

Pročitajte: Osušila se i skinula 20 kilograma - Nina Badrić se skinula u kupaći, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Story.hr/Arhiva Story

 
 

Ni slutila tada pevačica nije da će njenoj velikoj ljubavi doći kraj. Samo nekoliko godina nakon venčanja, usledio je krah braka, a supružnici su odlučili da svako krene na svoju stranu.

- Našem braku smo dali ne jednu, nego dve šanse, ali, nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam srećna, ali barem ne mogu reći da nismo preuzeli sve kako bi naš brak opstao. Za oba partnera razvod je stresan događaj, ma kakav god brak bio. To nije nešto što bih ikome poželela - rekla je za medije Nina koja je bila odlučna u nameri da poništi crkveni brak te je nakon četvorogodišnjeg procesa svoju nameru i ostvarila

Komentari (0)

Loading