Celebrity News

Gotovo, nije više Đoković: Jelena vratila devojačko prezime, Novaku svi pišu komentare podrške (FOTO)

Odluka Jelene Đoković izazvala tektonski poremećaj u javnosti

Gotovo, nije više Đoković: Jelena vratila devojačko prezime, Novaku svi pišu komentare podrške (FOTO)

Često se odluka Jelene Đoković tokom godina dovodila u pitanje. Supruga slavnog tenisera po raznim pitanjima, putem medija i svog ličnog profila na "Instagramu", iznosila je mišljenje, sa kojim se nisu svi slagali. Ne samo da se nisu slagali, umeli su i da je osuđuju i časte negativnim komentarima, sa kojima se ona uvek dostojanstveno nosila.

Pročitajte: Kako možeš da pričaš da si oženio ženu koju NE VOLIŠ? Brutalna poruka Jelene Đoković posle odmora sa mužem zapalila Instagram

profimedia

 

Vrlo samouvereno Jelena je nastavila da govori na polju roditeljstva, nege pa i veganske ishrane, a češće nego inače u poslednje vreme ona javnost obaveštava o svojim poduhvatima u okviru Fondacije Novak Đoković.

Pročitajte: Ovakvu lepoticu skoro niste videli: Evo ko je misteriozna žena koja živi sa Novakom i Jelenom, deca je obožavaju (FOTO)

profimedia

 

Odluka Jelene Đoković da se pomogne izgradnja vrtića u Odžacima donela je novi izazov za suprugu tenisera, pa i samog Novaka. Naime, par je trebalo da stane pred kamere i snimi prilog u kom poziva na donaciju, što je nešto kasnije uspešno i priveo kraju.

Pročitajte: Kad zna da su kamere tu ume da se potrudi, ali kada je iznenade... Ovako Jelena Đoković izgleda u svakodnevnom izdanju FOTO

 

 

 

 

Staza do uspeha, međutim, bila je krivudava, te su sportista i njegova izabranica više puta ponavljali snimanje. Zasmejavali su jedno drugo i činilo se da video nikada neće završiti. U neko doba neko iza kamere povikao je: "Ristić Jelena u ćošak molim vas", što je supružnike još više zasmejalo, a sam proces snimanja Jelena je upravo uz ovu rečenicu podelila sa pratiocima, kao anegdotu.

Pročitajte: Fotke sa odmora uzburkale naciju: Jelena zajahala Novaka pred svima, na ovo nismo navikli (FOTO)

 

Kao što se i očekivalo ponašanje Jelene Đoković izazvalo je reakciju onih koji je prate pa i čitave javnosti, a sve zbog odluke da u prvi plan stavi devojačko prezime. Dok se jedni na to nisu ni osvrtali, komentarišući da su supružnici tokom snimanja priloga bili vrlo simpatični te da bi više takvih priča trebalo da objavljuju, bilo je i onih koji su joj to "Jelena Ristić" vrlo zamerili.

Komentari (3)

Loading
Željka

13:38 12.12.2022

Jaki kompleksi zbog uspešnog muža. Što više pokušava da postane značajna, sve više iritira.

Sreten Žujkić - penzioner

11:36 13.12.2022

Ko bi znao za ovu osobu da nije Novakova žena..? Verovatno smatra da je Novak Đoković poznat zbog nje. Bolest nije jaka, al je uhvatila maha