Celebrity News

Ražnatovići zavijeni u crno! Veljko i Anastasija objavili srceparajuće vesti: Neka se tvoja dobra duša sada odmori (FOTO)

Autor: | 13/12/2022

Anastasija i Veljko Ražnatović potpuno su slomljeni nakon ovog gubitka

Ražnatovići zavijeni u crno! Veljko i Anastasija objavili srceparajuće vesti: Neka se tvoja dobra duša sada odmori (FOTO)

Balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović i njeni naslednici pre nekoliko dana imali su veliki razlog za slavlje te su rođendan pevačicinog naslednika proslavili sa osmesima na licima ne sluteći da će samo nekoliko dana kasnije da ih iznenadi i potpuno slomi tragična vest o gubitku voljene osobe koju su Anastasija i Veljko Ražnatović objavili.

Naime, jedan od Veljkovih i Anastasijinih bliskih prijatelja sa kojim su lepe kao i one teške trenutke delili još od ranog detinjstva, napustio ih je prerano, a oni su ovu tragičnu vest i duboke emocije podelili sa pratiocima na društvenim mrežama.

Pročitajte: Svekrva, možeš da gledaš i PLAČEŠ - Kako je Anastasija pobedila u ratu sa Gudeljovom majkom i jednom fotkom je porazila (FOTO)

Instagram

 

- Počivaj u miru divna dušo. Nikada te nećemo zaboraviti - nije krila tugu Tasa koja je uz srca podelila lepu uspomenu iz detinjstva, dok je Veljko potpuno slomljen niz fotografija i video zapisa svog bliskog druga podelio i time mu odao počast.

Pročitajte: Porodica Rokvić zavijena u crno! Marinkovi sinovi slomljeni, objavili najtužnije vesti - Bila je naš zaštitnik(FOTO)

 

- Poslednji pozdrav mom mlađem bratu. Voli te tvoj brat najviše na svetu. Neka ti Bog otvori vrata raja jer si bio najbolji čovek koga poznajem. Mnogo te voli brat - napisao je Veljko uznemiren i tužan.

Komentari (0)

Loading