Celebrity News

Anđela Jovanović slomljena odlukom roditelja: Ponosna sam na njih sto su i toliko izdržali

Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić progovorila o braku roditelja

Anđela Jovanović slomljena odlukom roditelja: Ponosna sam na njih sto su i toliko izdržali

Instagram

Glumački par Dragan Jovanović i Branka Pujić već godinama uživaju u skladnom braku iz kog imaju prelepu i  talentovanu Anđelu koja se pronašla u istoj profesiji te krenula stopama poznatih roditelja. Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujuć odigrala je niz različitih uloga, od Cece iz "Vojne akademije", preko Tašane iz "Nečiste krvi", do Coke u "Radio Milevi" i Nevene u novom filmu Maje Miloš, a pored uspešne karijere ona je ispunjena i na ljubavnom planu.

Slobodno vreme Anđela najviše voli da provodi sa svojim najbližima, te se i te kako raduje prazničnim danima sa porodicom i božićnom odmoru, a ne krije da je izuzteno vezana za roditelje i da je na više nivoa zadivljena njima.

Pročitajte: TRUDNOĆU su svi toliko očekivali - Andjela Jovanović i Mihail Dudaš više ne kriju, LJUBAV SE UMNOŽILA (FOTO)

Dalibor Danilović / Gloria

 

- Strašno sam vezana za svoje roditelje i volim da provodim vreme sa njima. Divni su, obrazovani, inteligentni, široki… Za sve ljude imaju samo ljubav i široka shvatanja, mogu mnogo toga da razumeju. To je dar koji cenim i poštujem. Puno se smejemo, kreativni smo zajedno i iskrenim razgovorima rešavamo probleme - ispričala je ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujuć nedavno u intervjuu za "Stil".

Kako kaže, oni su uspeli nešto što je izuzetno teško u današnje vreme, a to je čini izuzetno ponosnom.

- Integritet im je nesalomiv, a to sve više cenim što sam starija. Po sebi znam koliko je teško sačuvati prave vrednosti u svetu koji više ne vrednuje neke stvari. Nije lako ostati dosledan sebi, a ja kod kuće imam dve individue koje su i u najtežim trenucima, kada se jedva preživljavalo, ostali verni sebi i svom integritetu. Presrećna sam i zahvalna što imam takve roditelje.

Pročitajte: Konačno joj se ostvaruje i najveća želja! Anđela Jovanović podelila najlepše vesti, Mihail Dudaš van sebe od sreće (FOTO)

Petar Jovanović

 

Osim roditelja koji su joj velika podrška, svoju srodnu dušu pronašla je u nekadašnjem atletičaru Mihailu Dudašu sa kojim već duže vreme uživa u romansi.

- Uživam u svom odnosu sa Mihailom već dve i po godine. Predivno nam je. U samom startu smo ušli u ravnopravan partnerski odnos, gde smo se prepoznali i postali celina. Imam osećaj da se poznajemo ceo život. O tome sam mogla samo da maštam i sanjam, o tako čistoj vezi u kojoj nema nikakvih računa i agende. Postoji samo iskrena, čista i za mene prava ljubav. Ona traje, svakog dana raste i menja se, ima svoje metamorfoze, ali je sve jača i jača, iskrenija i dublja - kaže ćerka Gage Jovanovića i Branke Pujić o svom izabraniku pored kog cveta.

Pročitajte: TRUDNA Anđela Jovanović sa stomakom do zuba, mama Branka joj pravi društvo na pregledu - Ovo su ekskluzivne fotografije

Nebojsa Babic

 

- Poenta našeg odnosa je da sve rešavamo kao partneri i učimo da se menjamo na bolje. Želim da budem odgovornija i jača, da bih ga zadivila i pružila mu ono što on pruža meni. I obrnuto. Mihail je romantičniji. Ima svoje načine da me iznenadi. Pored njega se osećam kao žena, ali i kao ljudsko biće. Ne osećam se zarobljeno i neiskazano. Ja cvetam u tom odnosu, oboje cvetamo, zalivamo se i hranimo da budemo što bolji - ispričala je mlada glumica.

Komentari (0)

Loading