Celebrity News

Da se zna ko je GAZDA u ovoj kući: Veljko pokazao kako se ponaša prema Bogdaninim roditeljima, ona ne sme da se meša (FOTO)

Tast Veljka Ražnatovića bokseru je u miraz dao kuću u Titelu

Da se zna ko je GAZDA u ovoj kući: Veljko pokazao kako se ponaša prema Bogdaninim roditeljima, ona ne sme da se meša (FOTO)

Ata Images

Na raskošnom imanju u Titelu, gde je sa suprugom Danijelom odgajio tri ćerke,tast Veljka Ražnatovića Bogdan Rodić poseduje nekoliko stambenih objekata. Jedan od njih poklonio je Cecinom nasledniku u miraz što ga je vrlo obradovalo te se on odmah nakon venčanja sa Bogdanom potrudio da svoj mali kutak uredi po svom i supruginom ukusu.

Pročitajte: KRAJ: Veljko napustio porodični dom dok je Bogdana u drugom stanju! Ceca dala sve od sebe, nije uspela da ga odgovori

ATA Images

 

Priča se da je Ceca sinu dala novac za bazen koji krasi zadnji deo kuće. Veljko je sam u renoviranje nekretnine uložio još 100 hiljada evra, a nedavno je u okviru rijaliti šou "Ceca i deca" priznao da tu nema nameru da stane. Naime, naslednik Svetlane Cece Ražnatović otkrio je da bi voleo od imanja da napravi pravi mali raj sa zološkim vrtom u kojem će gajiti retke, egzotične životinje.

Pročitajte: Stomak do zuba! Bogdana Ražnatović blista kod svekrve na slavi, njena trudnička haljina je san snova (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Tast Veljka Ražnatovića već ima pune štale u kojima caruju konji lipicaneri, a upravo ove predivne životinje razlog su prve rasprave oca i supruga Bogdane Ražnatović. O čemu se tačno radi javnost je saznala iz kratkog videa boksera koji je on objavio na "Instagramu". U videu Veljko razgovara sa poznanikom koji jaše konja:

- Brate mnogo ti je lep. Ja mog tasta ne mogu da ubedim, ona samo ove bele lipicanere ima - rekao je kratko Veljko pa produžio dalje svojim džipom.

Pročitajte: Niko nema taštu kao Veljko! Sad je jasno zašto je Beograd zamenio vojvođanskim selom FOTO

Instagram

 

Ne sumnjamo da će Cecin prvenac uspeti Bogdana da ubedi da promeni odluku ili da će makar naći kompromisno rešenje.

 

 

Komentari (0)

Loading