Celebrity News

Otišao je NAŠ DRAGI SAŠA... Slomljena tugom, Lepa Brena se obratila javnosti na Instagramu, svi šalju podršku (FOTO)

Preminuo Saša Petrović - vest je rastužila čitav region

Otišao je NAŠ DRAGI SAŠA... Slomljena tugom, Lepa Brena se obratila javnosti na Instagramu, svi šalju podršku (FOTO)

Andreja Damnjanović

Vest da je preminuo Saša Petrović, bosanskohercegovački glumac koji se proslavio ulogom Čakija u u filmskom serijalu iz osamdesetih "Hajde da se volimo" potresla je čitavu javnost, ali i pevačicu Lepu Brenu, koja je imala prilike da sa njim sarađuje.

Svoju veliku tugu folk diva podelila je putem društvenih mreža ne krijući emocije:

- Teško je rečima opisati tugu zbog tvog preranog odlaska. Još jednom ti hvala za tvoju senzibilnu dušu, tvoju dobrotu. Nadam se da si sada u boljem društvu, sa velikanima naše glumačke scene gde i pripadas. RIP Moje iskreno saucesce tvojoj porodici - navela je Brena na "Instagramu".

Pročitajte: Lepa Brena se OGLASILA NEUTEŠNA, izgubila voljenog - Ostala sam bez svog zaštitnika, svoje najveće podrške! Svi šalju reči utehe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Bosanski glumac, koji je u filmu bio ludo zaljubljen u Lepu Brenu, poslednjih 15 godina svog života nije davao intervjue. Živeo je povučenim životom, a sa Brenom se posle mnogo godina sastao pre šest godine u jednom šouu u Bosni.

- Sanjala sam da sam ga srela negde u Švajcarskoj, na autoputu. Sanjam da ga vidim i verovala sam da ću ga ponovo sresti - bila je ushićena Brena zbog susreta sa čuvenim Čakijem, dok je on u svom maniru izveo skeč u kojem je rekao.

- Zbog tebe imam problema, 10 godina te ganjam. Ne može ni CIA da te nađe - poručio joj je Saša tada.

Pročitajte: Smrt ga je uzela prerano, Lepa Brena potpuno slomljena - Teško mi je... Saša, neka ti je večna slava

Youtube printscreen

 

Saša Petrović je glumio i u ostvarenjima "Ovo malo duše", "Kuduz", "Ničija zemlja", "Lud, zbunjen, normalan", "Vratiće se rode", "Audicija".

Vest da je preminuo Saša Petrović obišla je juče regionalne medije, a tim povodom oglasio se bosanskohercegovački reditelj Srđan Vuletić, koji je za "Avaz" samo kratko rekao da je šokiran i da je i njega vest zatekla.

- U poslednje vreme nije bio dobro sa zdravljem. Srce je u pitanju, to je sve što znam - rekao je Vuletić.

Komentari (0)

Loading